Formatia Depeche Mode a anuntat, pe pagina sa de internet, ca si-a anulat patru concerte, intre care si cel de la Bucuresti, programat pentru 16 mai. Informatia a fost confirmata si de compania Emagic, organizatorul evenimentului.

Intr-un comunicat, Depeche Mode anunta ca "a fost obligata sa anuleze patru concerte din turneul Sounds of the Universe din cauza complicatiilor gastroenterocolitei de care sufera solistul Dave Gahan".

Depeche Mode "isi cere scuze tuturor fanilor pentru aceasta inconvenienta si ii doreste lui Dave o insanatosire grabnica".

Formatia precizeaza ca va anunta mai multe detalii in urmatoarea perioada.

In afara concertului programat in Parcul Izvor, DM si-a anulat urmatoarele concerte:

  • 18 mai, Sofia (Bulgaria)
  • 20 mai Belgrad (Serbia)
  • 21 mai Zagreb (Croatia)

Depeche Mode afirma ca posesorii de bilete sunt sfatuiti sa le pastreze, urmand ca trupa sa anunte curand daca spectacolul va fi reprogramat sau anulat complet.

Confirmare si de la Emagic

Informatia privind anularea concertului a fost confirmata si de Emagic, organizatorul evenimentului.

“Ne pare rau ca trupa nu va mai putea sustine acest concert la data stabilita, speram doar ca Dave sa-si revina cat mai repede. Sunt intr-adevar momente mai dificile, in primul rand pentru membrii Depeche Mode, dar suntem siguri ca fanii din Romania inteleg situatia si sunt alaturi de Dave si de trupa. In acest moment ne aflam in legatura cu agentul turneului pentru reprogramarea concertului” a declarat Laura Coroianu, Director executiv Emagic.

Compania precizeaza ca "in cazul reprogramarii concertului, noua data va fi comunicata ulterior, biletele achizitionate pentru data de 16 mai urmand a ramane valabile pentru noua data. In cazul in care cei care si-au cumparat bilet nu pot sau nu doresc sa participe la eveniment la noua data, isi pot recupera banii de la punctul de vanzare de la care s-a achizitionat biletul, incepand de miercuri, 20 mai. Va fi rambursata doar suma reprezentand pretul biletului pe care cumparatorul il poate prezenta ca fiind intact si valid, intr-un interval de 12 saptamani de la aceasta data.

„Suntem alaturi de toti fanii care asteptau cu nerabdare concertul si se simt dezamagiti in aceste momente, regretam alaturi de ei ca nu ne vom mai putea bucura de prezenta Depeche Mode in acest weekend. Pana avem vesti noi privind starea de sanatate a lui Dave si o confirmare asupra reprogramarii concertului, ne dorim sa putem compensa macar in parte tristetea fanilor, oferindu-le posibilitatea de a opta pentru concertele din cadrul B’ESTFEST, la tarife speciale!”, a declarat Laura Coroianu.

Citeste mai multe detalii pe site-ul Emagic.