Celebrul cantaret american Michael Jackson are de cancer de piele, sustine tabloidul britanic The Sun. Fostul rege al muzicii pop a fost diagnosticat cu aceasta boala in urma cu o luna, insa medicii l-au asigurat ca forma de cancer de care sufera este tratabila. Mai mult, doctorii sustin ca artistul va fi complet refacut pana la debutul concertelor pe care acesta le va sustine la Londra, in aceasta vara.

Michael Jackson, in varsta de 50 de ani, a fost diagnosticat cu cancer de piele in urma cu cateva saptamani, dupa ce doctorii au descoperit pete canceroase pe pielea din partea superioara a corpului si celule pre-canceroase pe fata sa. Cu toate acestea, starul pop a primit asigurari de la medici ca sufera de o forma de cancer tratabila si pana la debutul celor 50 de concerte pe care le va sustine incepand cu luna iulie, la O2 Arena din Londra, el va fi complet refacut.

"Testele efectuate de Michael au aratat ca acesta are mai multe pete canceroase pe corp, precum si celule pre-canceroase pe ten. A fost foarte ingrijorat la inceput, dar doctorii l-au asigurat ca boala sa poate fi tratata si ca se va insanatosi. Michael se pregateste pentru revenirea sa in lumea muzicii si este nerabdator sa inceapa seria de concerte, fiind hotarat sa isi uimeasca fanii la fiecare spectacol. Mai mult, el a insistat ca orice tratament pe care il va urma sa fie adaptat in functie de programul concertelor", a declarat pentru The Sun o sursa din anturajul vedetei.

Jackson a fost vazut facand vizite regulate la dermatologul sau din Beverly Hills, purtand in acelasi timp o masca chirurgicala pe fata. Cancerul ar putea avea legatura cu o alta boala de care sufera starul - vitiligo, o afectiune caracterizata prin pierderea locala a pigmentatiei pielii, mai precizeaza publicatia britanica.