Formatia Sarmalele Reci a lansat luna aceasta videoclipul piesei Durerea e un alint. Materialul a fost filmat pe 8 martie si “este mai degraba un clip de atmosfera, in care povestea se percepe printre rinduri”, dupa cum declara Zoltan, liderul trupei.

Sarmalele Reci au filmat pe 8 martie, Ziua Femeii, un videoclip pentru piesa Durerea e un alint, un cantec de dragoste "dulce-amaruie". Este vorba de noul single al trupei, lansat la inceputul acestui an, dupa cum informeaza managementul formatiei.

Clipul nu are o poveste, “este mai degraba un clip de atmosfera, in care povestea se percepe printre rinduri” declara Zoltan, liderul formatiei.

Filmarile s-au desfasurat la Casa de cultura din Chitila, au durat 10 ore si au fost conduse de regizorul si totodata seful de productie Victor Panfilov. Operator a fost Andrei Baltaretu. Amandoi au in palmares si clipuri ale altor artisti precum Firma sau Byron.

Din echipa de filmare au mai facut parte secundul operatorului, doi masinisti, precum si doi recuziteri, ocupati cu amplasarea obiectelor din decor, cu innoirea luminarilor arse de pilda etc.

Atmosfera intima si misterioasa a clipului este data si de elementele de decor formate din obiecte din fier forjat, din sticla si pietre semipretioase, sfesnice cu luminari si felinare. Inainte de intoarcerea acasa, s-a filmat o scena in care s-a creat atmosfera unui concert live cu munti de amplificatoare si multe instrumente.

Pentru filmare s-a folosit o camera Red One, foarte pretentioasa, a carei baterie a facut ca filmarile sa fie intrerupte de pauze lungi de reincarcare. S-au consumat 30 de sticle de apa, 20 de sticle de sucuri, 15 cutii de energizante.

"Mascota" filmarilor a fost Victoras, baietelul de cinci ani al regizorului, care pe toata perioada filmarilor a facut atmosfera certindu-se sau sfatuindu-se cu personajele care rulau pe micul sau notebook personal. Productia intregului videoclip apartine studioului Real Sound and Vision.

Durerea e un alint

"Durerea e un alint

Numai tu ma faci s-o simt

Doar tu ma saturi si-apoi

Ma faci s-o doresc mai mult

Durerea e un balsam

Numai tu ma ajuti s-o am

Doar tu-mi dai viata si-apoi

Tot tu ma omori incet

Scurge-mi in vine sangele tau

Stiu ca nu-i bine, zi-mi ca nu-i rau

De esti otrava, vreau sa te sorb

Stii ca mi-esti draga, cred ca mi-esti drog

Uimeste-ma, vrajeste-ma, amageste-ma, inrobeste-ma

Durerea e un alint

Numai tu ma faci s-o simt

Doar tu ma saturi si-apoi

Ma faci s-o doresc mai mult

Vreau supradoza de bucurii

Zi-mi ca e roza viata mea gri

Minte-ma-n fata, fa-ma sa sper

Tu ma tii-n viata, de tine pier.

Uimeste-ma, vrajeste-ma, amageste-ma, inrobeste-ma

Tu-mi dai aripi ca sa mor

Si otrava ca sa zbor

Faptura ta mi-e cuib si mi-e mormint"