Legendarul chitarist Carlos Santana a cerut extinderea show-ului pe care il va sustine pe 4 iulie, in cadrul festivalului B'ESTFEST, informeaza organizatorii. La cele peste doua ore de Santana se vor adauga recitalurile trupelor The Charlatans, The Ting Ting, Looptroop Rockers si The MOOoD.

Celebrul Carlos Santana va porni vara aceasta intr-un turneu european, ce va cuprinde 15 spectacole. Turneul va debuta chiar la Bucuresti, in cadrul B'ESTFEST 2009, Santana declarandu-se deosebit de entuziasmat de acest concert.

"Desi initial negocierile cu agentul s-au purtat pentru o durata mai mica a spectacolului, Santana a insistat sa modificam programul astfel incat sa aiba la dispozitie peste doua ore pentru intregul sau show, pregatit special pentru Romania. Este prima oara cand primim o astfel de cerere, iar surpriza este cu atat mai mare cu cat vine din partea unui artist de talia lui Carlos Santana'", a declarat Laura Coroianu, Director Executiv Emagic.

Dupa spectacolul de la Bucuresti, Carlos Santana va concerta in Turcia, Grecia, Macedonia, Serbia, Croatia, Italia, Austria si Germania, la sfarsitul turneului umand a se intoarce in Las Vegas pentru a-si continua show-urile in clubul The Joint din cadrul Hard Rock Hotel & Casino.

Biletele pentru B'ESTFEST 2009 sunt valabile pentru o zi de festival, doar ziua pentru care sunt cumparate (''Ziua Zero'', zilele 2, 3 sau 4 iulie) si sunt disponibile pe www.myticket.ro si in magazinele Diverta. Tichetele costa 130 lei in perioada 2 aprilie - 30 iunie si 150 lei pe durata festivalului si la intrare.

Abonamentele de trei zile, valabile pentru 2, 3 si 4 iulie, costa 270 lei, iar biletele pentru B'ESTFEST AFTERSHOCK sunt disponibile in doua categorii de pret, in functie de pozitia fata de scena: 100 lei si 150 lei (Zona A, din fata scenei). Dupa epuizarea celor 5000 de abonamente pentru zilele de 2, 3 si 4 iulie puse in vanzare initial, numarul acestora a fost suplimentat cu inca 1000.

B'ESTFEST se va desfasura anul acesta in perioada 1-5 iulie, la Romexpo. Programul festivalului poate fi vazut aici.