Thomas Beatie, cel mai cunoscut transsexual american, a dat nastere marti celui de-al doilea copil al sau, un baietel, informeaza SkyNews.com. Din punct de vedere legal, Beatie este barbat; el a urmat o terapie hormonala, dar si-a pastrat organele de reproducere feminine. Primul copil, o fetita pe nume Susan, s-a nascut anul trecut, pe 29 iunie.

Thomas Beatie, in varsta de 35 de ani, a facut senzatie in urma cu un an, cand a anuntat in presa americana ca este insarcinat. Dupa prima nastere, Beatie nu a vrut sa revina la administrarea hormonilor masculini, pentru a mai putea avea astfel si alti copii.

Cei mai multi il considera ciudat; el primeste si astazi mesaje de amenintare cu moartea de la cei mai inversunati adversari. In ciuda grijilor pe care si le face pentru siguranta familiei sale, Beatie spune ca nu va lasa ca teama sa le conduca vietile. Simte ca are o familie ca oricare alta.

"E ironic ca suntem atat de diferiti, dar, cu toate astea, suntem doar o familie la fel ca oricare alta", spunea Beatie acum un an.

Thomas Beatie, nascut Tracy Lagondino, este casatorit cu Nancy, in varsta de 46 de ani. Nancy Beatie nu poate avea copii, dupa ce a suferit o operatie de histerectomie totala, motivul pentru care cei doi au si decis ca Thomas va fi cel care va purta copiii familiei.