Cel de-al noualea disc al lui Moby se numeste Wait For Me si va fi prezentat pe 30 iunie, cu trei zile înainte ca artistul sa soseasca în România, pentru show-ul din cadrul B'ESTFEST 2009, informeaza Emagic. Pe noul album este inclusa si Shot In The Back Of The Head, piesa care beneficiaza de un videoclip in regia lui David Lynch.

Moby se pregateste de lansarea albumului Wait For Me si de un turneu care va cuprinde festivaluri din Germania, Malta, Polonia, Franta si Romania. Artistul, renumit pentru conceptiile originale asupra artei si a vietii in general, a afirmat intr-un interviu recent ca in ciuda succesului pe care albumele Play si Porcelain le-au avut in randul publicului si a criticilor de specialitate, acestea nu se afla printre preferatele sale. Artistul cred ca Play este “previzibil” in anumite parti.

Discul preferat de Moby prefera este Animal Rights, care nu a avut acelasi succes comercial ca alte materiale. Moby crede insa ca tematica si viziunea artistica au fost pe sufletul sau - se stie ca artistul este un militant activ pentru drepturile animalelor. Pe lista fanilor albumului Animal Rights se mai inscriu si alti celebrii artisti ai lumii, precum Bono sau solistul Guns’N’Roses, AXL Rose.

Moby se va afla pentru a doua oara in Romania, dupa concertul sustinut la Sala Polivalenta in 1996. Artistul va fi prezent pe scena B'ESTFEST pe data de 2 iulie, in aceeasi zi cu Les Elephants Bizarres, Grimus, Ayo, Polarkreis 18 si Motorhead.

Biletele pentru concertul Moby costa 130 lei pana pe 30 iunie si 150 lei pe durata festivalului si la intrare si sunt disponibile pe www.myticket.ro si in reteaua Diverta.