Carlos Santana, Boyzone, Chris Cornell (Soundgarden), Ashanti si Alien Ant Farm sunt doar cativa dintre artistii care au preluat piese de renume ale lui Michael Jackson, ca Beat It, Billie Jean sau Smooth Criminal. HotNews.ro va invita sa ascultati nu mai putin de 20 dintre aceste coveruri.

Piesa Beat It, de pe albumul Thriller al lui Michael Jackson, a fost preluata de Ten Masked Men, pe discul eponim.

Piesa Beat It, de pe albumul Thriller al lui Michael Jackson, a fost preluata de The Unseen, pe discul So This Is Freedom.

Piesa Beat It, de pe albumul Thriller al lui Michael Jackson, a fost preluata de Fall Out Boy, pe discul ****: Live In Phoenix.

Piesa Ben, de pe albumul Number Ones al lui Michael Jackson, a fost preluata de Boyzone, pe discul Ballads - The Ultimate Love Songs Collection 1993 - 2001.

Piesa Billie Jean, de pe albumul Thriller al lui Michael Jackson, a fost preluata de Shinehead, pe discul Back To Mine: Faithless: Compiled And Mixed By Rollo & Sister Bliss.

Piesa Billie Jean, de pe albumul Thriller al lui Michael Jackson, a fost preluata de Ian Brown, pe discul Return To The Planet Of The Apes.

Piesa Billie Jean, de pe albumul Thriller al lui Michael Jackson, a fost preluata de Chris Cornell, pe discul Carry On.

Piesa Billie Jean, de pe albumul Thriller al lui Michael Jackson, a fost preluata de The Bates, pe discul Fetenhits Rock Classics (disc 2).

Piesa Billie Jean, de pe albumul Thriller al lui Michael Jackson, a fost preluata de The Flying Pickets, pe discul The Warning.

Piesa Don't Stop 'Til You Get Enough, de pe albumul Number Ones al lui Michael Jackson, a fost preluata de The Embarrassment, pe discul Heyday 1979-83 [disc 2] The Scarcities.

Piesa Don't Stop 'Til You Get Enough, de pe albumul Not Guilty (Special Fan Edition) al lui Michael Jackson, a fost preluata de Derrick Laro and Trinity, pe discul Hustle! - Reggae Disco Kingston London New York.

Piesa Human Nature, de pe albumul Number Ones al lui Michael Jackson, a fost preluata de Miles Davis, pe discul Mellow Miles.

Piesa I Can't Help It, de pe albumul Off The Wall al lui Michael Jackson, a fost preluata de Davina, pe discul Best Of Both Worlds.

Piesa Lady In My Life, de pe albumul Best Ballads al lui Michael Jackson, a fost preluata de Stanley Jordan, pe discul Stolen Moments.

Piesa Rock With You, de pe albumul Number Ones al lui Michael Jackson, a fost preluata de Quincy Jones, pe discul Q's Jook Joint.

Piesa Rock With You, de pe albumul Number Ones al lui Michael Jackson, a fost preluata de Ashanti, pe discul Coca Cola Hits 2003.

Piesa Smooth Criminal, de pe albumul Bad al lui Michael Jackson, a fost preluata de Alien Ant Farm, pe discul ANThology.

Piesa Smooth Criminal, de pe albumul Bad al lui Michael Jackson, a fost preluata de Carlos Santana, pe discul LIVE USA.

Piesa Stranger In Moscow, de pe albumul The Ultimate Collection (disc 4) al lui Michael Jackson, a fost preluata de Transformer di Roboter, pe discul Dirty Diamonds.

Piesa Thriller, de pe albumul Thriller al lui Michael Jackson, a fost preluata de Ian Brown, pe discul Return To The Planet Of The Apes.