La implinirea a 30 de ani de activitate, Holograf detine un site in portalul pentru mobil Orange World, informeaza Mediafax. Clientii Orange pot descarca pe telefonul mobil piesele de pe cel mai recent album al trupei, Primavara incepe cu tine. Materialul a fost lansat in luna martie, la Sala Polivalenta, si cuprinde cele mai frumoase 15 balade ale trupei, alaturi de noua piesa care da titlul albumului.

Pe langa cele 16 melodii, clientii Orange au la dispozitie screensavere, tonuri de apel si tonuri de asteptare, dar si o galerie foto. De asemenea, ei pot vedea o serie de videoclipuri ale pieselor de pe album si pot citi povestea de trei decenii a trupei, afland cum se vindeau albumele Holograf in perioada comunista, ce oportunitati au aparut pentru formatie dupa 1989 si cum se explica succesul constant de care a avut parte.

"Se pare ca longevitatea unei trupe e insotita de tot felul de challenge-uri. In decursul anilor am fost nevoiti sa concuram cu schimbari de stiluri muzicale, cu schimbari de regimuri politice si, fireste, cu noile generatii care deveneau spectatorii nostri. Faptul ca Mediafax, MediaPro Music si Orange lanseaza acum primul site dedicat trupei Holograf in portalul Orange World e un semn ca suntem actuali si ca muzica, si ca prezenta in peisajul tehnologic.

Suntem bucurosi ca putem sa fim, in acest fel, mai usor de descoperit pentru toti cei care ne indragesc muzica si care au acum la indemana un mijloc extrem de simplu de a ne asculta piesele sau de a afla ceva despre noi”, spun membrii trupei.

La fel ca site-ul dedicat noului album al Loredanei, lansat tot in aceasta perioada de Mediafax, MediaPro Music si Orange, site-ul Holograf este disponibil in sectiunea Enjoy din Orange World.