La o luna de la lansarea albumului Culeg vise (cu varianta in limba engleza, intitulata Believe), Paula Seling le propune fanilor un videoclip pentru piesa Believe. Este vorba de al doilea extras de pe noul material discografic, dupa clipul Ochii tai.

"<> a fost, initial, compusa pentru o reclama", spune Paula Seling. "Dupa lansarea acesteia, multi oameni au inceput sa intrebe unde pot sa gaseasca acest cantec si mai ales cine il canta. Mi-a facut placere sa aflu ca si fara <> numelui, cantecele mele au impact asupra oamenilor si m-am amuzat copios de reactiile celor carora, la aflarea interpretului si a compozitorului, nu le venea sa-si creada urechilor."

Videoclipul a aparut dupa ce Paula si sotul ei, Radu, au fost intr-o scurta vacanta intr-un sat din Grecia. "Radu, ca intotdeauna, si-a luat aparatul cu el si a filmat aproape tot timpul si asa s-a nascut, aproape din intamplare, si clipul piesei", spune artista.

Noul videoclip a fost lansat prin intermediul internet-ului. Premiera a avut loc pe 10 iulie, pe site-ul cantaretei.

Videoclipul Ochii tai poate fi vazut aici.

Pe 10 iunie, clubul Silver Church din Capitala a gazduit lansarea celui mai nou material al Paulei, intitulat Culeg vise, dublat de o varianta in limba engleza: Believe.