Tudor Chirila si colegii sai au lansat un nou extras pe single de pe albumul eponim al trupei Vama. Piesa E plin de fete vorbeste despre aparente si superficialitate si le este dedicata fetelor "care stiu ca paraii stau in ceea ce detii, nu in ceea ce stii".

"Formatia Vama le saluta pe fetele care cred ca cea mai buna carte este una de credit si care stiu ca cerceii grei pun intotdeauna capul in valoare; pe cele care nu au masini smechere, dar stiu cum sa le obtina si pentru care soarele rasare in fiecare dupa-masa la solar.

Vama le felicita pe fetele care stiu ce inseamna cuvantul "haifaiv" si pe cele care sunt sigure ca Silicon Valley e cel mai tare lant de SPA-uri din lume; pe fetele care fac decat cateva greseli de exprimare si care stiu ca ID-ul de mess este cartea lor de vizita oriunde ar merge.

Vama le multumeste fetelor pe care nu le intereseaza cine sunt tipii de pe bancnote si care cred cu tarie ca pe hartia de 5 lei ar trebui desenat noul Mall."

Cantecul va beneficia si de un videoclip, dupa exemplul pieselor Bed For Love, Pe sarma, Tata taie porcul si Dumnezeu nu apare la stiri.

Vama - E plin de fete