Cinemart.roeste, incepand cu 15 iulie, locul in care se pot citi zilnic recomandari despre filme care nu inseamna doar consum facil de imagini. Realizatorii site-ului, Ileana Birsan (publisher) si Florin Barbu (editor), fac o invitatie tuturor celor care vor sa vada un film bun si nu au timp de pierdut cautandu-l.

Cinemart.ro realizeaza Kino Fish, emisiune postata in fiecare joi, cu trei filme recomandate pentru weekend, alaturi de Chapeau!, topul celor mai bune trei filme ale saptamanii. Filmul zilei alege o productie, cel putin, notabila, din programele cinematografelor, Cinematecii, Institutelor Culturale, televiziunilor si din oferta distribuitorilor de DVD, iar Vorba criticului aduna cronici si da verdicte.

Cinemart.ro descopera si fata mai putin vazuta a cinemaului in sectiunea Cinemascop. Delicatessen scoate la iveala fineturi si raritati, iar Cinefart nu iarta asa-zisele filme.

"Mai toata lumea se lauda ca vede filme bune, unii doar vor si nu stiu, iar altii cred dar nu pot, asa ca noi ne-am gandit sa va punem la dispozitie colectia noastra de filme, pe care sa le vedeti fie in miezul zilei, cu storurile trase, fie noaptea la ceas de taina", declara Ileana Birsan si Florin Barbu, "cei mai fericiti spectatori din lume".

Cinemart.ro este parte din trustul Green Publishing - Green Media Channel, din care mai fac parte site-urile: www.happyfish.ro, www.greenchannel.ro si www.sistersmagazine.ro. De asemenea, Cinemart.ro este partener media principal al Festivalului de Film Independent Anonimul, de la Sfantu Gheorghe, editia a VI-a, 10-16 august 2009.

Mai multe detalii despre Cinemart.ro gasiti aici.