Primul contract semnat de legenda muzicii rock Jimi Hendrix, in valoare de doar un dolar, a fost scos la vanzare luni, intr-o licitatie online. Actul cu semnatura lui Hendrix nu este, insa, singurul lucru din cadrul licitatiei de pe site-ul www.gottahaverockandroll.com care poarta "amprenta" unei vedete. La loc de cinste se afla si inregistrarile erotice cu Madonna, pe care diva muzicii pop le-a trimis fostului sau bodyguard, scrie Reuters.

Peste 450 de articole care au apartinut unor artisti ca John Lennon, Elvis Presley, Bob Dylan, Bruce Springsteen, Rolling Stones si Eminem au fost si ele deja puse in vanzare. Licitatia se va incheia pe 5 august. Contractul lui Hendrix, incheiat pe 15 octombrie 1965, ar putea valora acum pana la 250.000 de dolari, spun cei care se ocupa de licitatie. Documentul a fost semnat de Hendrix si de producatorii PPX Enterprises din New York.

Cat priveste inregistrarile cu Madonna, este vorba despre doua casete ce contin 17 minute de mesaje pe care cantareata le-a lasat pe robotul telefonic al lui James Albright, bodyguard-ul care a devenit apoi iubitul sau. Inregistrarile sunt din anii 1992 si 1993 si ar putea ajunge la 40.000 de dolari.

La licitatie au fost scoase si cateva copii ale unor scrisori de dragoste trimise de Madonna prin fax catre Albright, intre 1992 si 1994, semnate "Lola Montez". Licitatia contine si versurile originale scrise de Dylan in 1962 pentru melodia "A Hard Rain's a-Gonna Fall", jachete purtate de Lennon si costumul folosit de Eminem in videoclipul melodiei "Just Lose It", in care il parodia pe Michael Jackson.