Katherine Jackson, mama lui Michael Jackson, a fost numita tutorele permanent al copiilor "Regelui muzicii pop", dupa ce un judecator al curtii supreme din Los Angeles a aprobat un acord incheiat intre Katherine Jackson si Debbie Rowe, fosta sotie si mama biologica a celor doi copii mai mari ai vedetei, Prince Michael, in varsta de 12 ani si Paris, 11 ani, noteaza CNN.

Debbie Rowe a acceptat saptamana trecuta ca mama lui Michael Jackson, in varsta de 79 de ani, sa preia custodia permanenta a copiilor cantaretului, iar acordul nu presupune nicio compensatie financiara suplimentara pentru Rowe.

Potrivit acordului, Debbie Rowe are dreptul sa-si viziteze copiii pe care i-a nascut in timpul casatoriei cu Michael Jackson, dar nu se precizeaza numarul vizitelor la care va avea dreptul Rowe.

Debbie Rowe a mai obtinut din partea familiei Jackson permisiunea ca un psiholog sa ii ajute pe copiii celebrului cantaret sa se obisnuiasca mai usor cu prezenta mamei lor.

Debbie Rowe este mama celor doi copii mai mari ai megastarului, Prince Michael, in varsta de 12 ani si Paris, 11 ani. Cei doi copii mai au un frate vitreg, Prince Michael Jackson II, in varsta de 7 ani, care a fost nascut de o mama surogat, a carei identitate nu a fost facuta publica.