Rockerul Steven Tyler, solistul trupei Aerosmith, a suferit rani la cap, gat si umeri, dupa ce a cazut de pe scena in timpul unui concert sustinut in Dakota de Sud, a anuntat un organizator al evenimentului, citat de AP. Tyler a fost transportat de urgenta la spital cu un elicopter.

Tyler, care are 61 de ani, a inceput sa danseze dupa ce sistemul audio a cazut in timpul piesei "Love In an Elevator", insa la un moment dat s-a prabusit in gol.

"Era intr-o stare de spirit buna cand a fost dus la elicopter. Vorbea si glumea cu doctorul", a declarat Mike Sanborn, purtator de cuvant al Buffalo Chip Campground, care a organizat concertul.

Sanborn a declarat ca nu stie cat de grave sunt ranile lui Tyler, care a fost transportat la Rapid City Regional Hospital.

Potrivit informatiilor, Tyler ar fi cazut peste niste spectatori aflati la marginea scenei. Agentii de securitate s-au repezit sa-l ridice pe Tyler, iar multimea a izbucnit in urale cand artistul a fost dus pe scena si apoi transportat la elicopterul medical.

Chitaristul Joe Perry a iesit ulterior pe scena si a spus ca reprezentatia celor de la Aerosmith nu va fi reluata.