In onoarea celei care a fost Tatiana Stepa, HotNews.ro va propune sa ascultati zece dintre cele mai frumoase piese ale artistei, precum si inregistrarea recitalului sustinut de prietena noastra la prima editie a festivalului Folk You. Dumnezeu sa o aiba in paza!

"Stiu sa intreb/ Despre miei, despre flori./ Odata-ntr-o padure/ Am sarutat un izvor./ Stiu ce uimita-i/ Culoarea albastra./ Am o gradina/ Si o fereastra./ Mai am si o carte/ Foarte subtire/ In care nu-ncape/ Decat iubire./ Pot sa-mi iau locul/ Langa tine, pe stea?/ - Da, spuse printul/ Esti prietena mea."

Cu ajutorul acestor versuri din Micul print (de Nina Cassian), Adrian Ivanitchi, gazda Galei Om Bun 2009, o introducea in scena pe "prietena dumneavoastra", Tatiana Stepa.

Norocosii au putut-o vedea pe 31 iulie, la festivalul Folk You 2009. "Seara recitalului nostru [...] a fost cea mai plina de emotii…a fost seara Tatianei Stepa", spune Alina Manole pe blogul ei.

"Tatiana Stepa a fost acolo…Tatiana a cantat cu tot sufletul… pe scena parea un fluture, cel mai frumos pe care l-am vazut vreodata, atat de fragil incat toti, sau aproape toti, dintre cei din spatele scenei sau din public, am simtit ca vantul e prea puternic in seara de vineri.

Tatiana a plutit peste noi cu cantecul si ne-a luat pe toti in brate, intr-un efort aproape supraomenesc de a sta, ca intotdeauna, in picioare, dreapta, in fata multimii."

Asculta mai jos recitalul sustinut de Tatiana Stepa la prima editie a Folk You, la Gura Portitei. Mai multe piese ale Tatianei Stepa pot fi ascultate aici.

Folk You! - Tatiana Stepa si Magda Puscas [18 august - Gura Portitei]

"Dumnezeu vrea la el Fluturii

pe cei mai Frumosi

pe cei mai Stralucitori

le zboara praful de pe aripi

si-i trage la el in Sus

pe scara durerilor

treapta cu treapta

Asa se face Raiul - Rai

Dumnezeu isi face Rai. De asta a luat-o pe Tatiana Stepa" (Alina Manole)

Despre viata Tatianei Stepa puteti citi aici.