Michael Jackson, decedat pe 25 iunie, a fost inmormantat in cimitirul Forest Lawn din Los Angeles, in cadrul unei ceremonii discrete care nu a implicat slujba religioasa, familia multumindu-se cu funeraliile publice organizate pe data de 8 iulie. Pozitia exacta a mormantului nu este cunoscuta, familia Jackson fiind pregatita sa mute sicriul daca va fi descoperita

Potrivit tabloidului britanic The Mirror familia incerca din rasputeri sa pastreze secret locul unde este ingropat megastarul: "Michael a fost deja inmormantat, dar nimeni, in afara de familia Jackson si de conducerea cimitirului Forest Lawn, nu cunoaste locul exact al mormantului. Angajatii cimitirului au sapat mai multe gropi, pentru a crea confuzie. Familia se teme ca miile de fani ai lui Jackson vor veni in cimitir si vor crea o problema de securitate sau chiar vor profana mormantul", a declarat unul dintre angajatii cimitirului Forest Lawn.

Jurnalistii britanici sustin Michael Jackson ar fi inmormantat in apropiere de bunica lui, Martha Bridges decedata in 1990. Aceleasi surse afirma ca familia Jackson intentioneaza sa mute sicriul lui Michael Jackson intr-una dintre patru zone secrete deja alese, in cazul in care securitatea devine o problema in Forest Lawn. Printre acestea se numara ferma starului, Neverland, un cimitir din Las Vegas si un mausoleu situat in orasul natal al cantaretului, Gary, din statul Indiana.