Madonna a concertat sambata seara la Sofia, in fata a circa 60.000 de spectatori care au umplut stadionul "Vasil Levski" din capitala bulgara, relateaza Novinite. De aceasta data, cantareata americana nu a mai inclus in show-ul sau apelul impotriva discriminarii romilor, care a starnit huiduieli din partea publicului de la Bucuresti.

In cadrul concertului sustinut miercuri seara in Parcul Izvor din Bucuresti, Madonna a starnit reactii negative din partea spectatorilor prezenti la eveniment, dupa ce artista a vorbit despre discriminarile la care sunt supusi tiganii in tarile din estul Europei, inclusiv Romania.

Atat Bulgaria cat si Romania au o insemnata minoritate roma, noteaza agentia de stiri bulgara, care precizeaza ca nu se stie exact de ce artista a evitat sa faca un apel antidiscriminare si in fata publicului bulgar sau cum ar fi reactionat acesta la un asemenea discurs.

In schimb, vedeta a transmis in timpul concertului sau de la Sofia mesaje de toleranta religioasa si activism civic, la care fanii bulgari au raspuns cu entuziasm, relateaza sursa citata.

Potrivit organizatorilor bulgari, concertul Madonnei de la Sofia a fost cel mai mare eveniment muzical sustinut vreodata in tara vecina.