La trei luni de la lansarea videoclipului La orice ora, formatia Vunk revine cu un nou single, intitulat Dau alarma!, informeaza Red Carpet Media. Clipul il are in rolul principal pe Andrei, un baiat de 17 ani, bolnav de autism.

Dau alarma! este un cantec creat "in numele celor care mai cred mai mult in asemanari decat in deosebiri". Clipul piesei a fost filmat pe velodromul stadionului Dinamo din Bucuresti.

“Videoclipul este semnalul nostru de alarma fata de cei care intorc spatele celor care au nevoie de ajutor. Fata de cei care inchid ochii atunci cand vad un om bolnav. Fata de cei care cred ca lumea noastra este mai buna sau mai frumoasa decat lumea celor care sufera de autism”, spune Cornel Ilie, solistul trupei.

Lansarea noului clip a avut loc pe 09.09.09, la ora 9 pm, in exclusivitate pe site-ul oficial al trupei. Piesa beneficiaza, de asemenea, de o a doua varianta de videoclip facuta in intregime de fanii trupei, cu ajutorul echipei de la homemade.ro, in urma concursului Tu faci urmatorul clip Vunk, incheiat pe 5 septembrie.

Dau alarma! si La orice ora vor fi incluse pe noul album al trupei, intitulat Ca pe vremuri, programat sa apara in toamna acestui an. Vunk va concerta pe 12 septembrie, la ONG Fest, in centrul vechi al Capitalei (Lipscani), la ora 20:30.

Videoclipurile pot fi vizionate pe site-ul oficial al trupei. Un teaser al clipului oficial Dau alarma! poate fi vazut mai jos.