Cantareata australiana Kylie Minogue si Benny Andersson, component al legendarei formatii ABBA, au interpretat impreuna piesa When All Is Said And Done, scrie The New Zeeland Herald. Momentul special a avut loc duminica, in cadrul unui concert sustinut in Hyde Park, Londra.

Dupa ce Kylie a cantat Super Trouper, una dintre cele mai cunoscute piese ABBA, artista australiana si Benny Andersson au interpretat When All Is Said And Done.

"Mi s-a implinit un vis", a marturisit Kylie Minogue emotionata, in fata celor 35.000 de fani. "Sunt un mare fan ABBA, deci faptul ca am cantat alaturi de Benny este pentru mine o mare onoare."

Lui Benny i s-a alaturat pe scena un alt fost membru ABBA, Bjorn Ulvaeus, pentru a le multumi fanilor. "Nu sunt o persoana nostalgica, dar seara asta m-a facut sa-mi amintesc de acele vremuri. Va multumim pentru ca ne-ati oferit aceasta experienta de neuitat."

In aceeasi seara au mai fost interpretate coveruri ABBA ca: I Have A Dream (Jason Donovan), Gimme Gimme Gimme / A Man After Midnight (Lulu) si I Know Him So Well (Elaine Page).

Cei 2 "B" din ABBA au revenit pe scena muzicala cu un nou album, lansat in aceasta vara. Story Of A Heart, piesa care da si titlul noului disc, este prima compozitie pop scrisa in ultimii 15 ani de Benny Andersson si Bjorn Ulvaeus. Totusi, in ultimele doua decenii, Benny nu a lipsit de pe scena muzicala, el fiind solitul trupei The Benny Andersson Band.