Reunita la inceputul lui 2009, trupa Urma a revenit luna aceasta cu un nou single, Terminus, care va fi inclus pe urmatorul album. Lost End Found va fi lansat anul viitor.

Noul single a fost prezentat pe 17 septembrie, in cadrul unui concert sustinut la Clubul Taranului din Capitala. Clipul Terminus a fost realizat de Octavian Cocis, profesor de Graphic Design in cadrul Florence Design Academy (Firenze, Italia), scrie bestmusic.ro.

Urma este o trupa de alternative acoustic si a fost infiintata in 2003. Pana in 2007 a lansat trei albume: Nomad Rhymes, Anger as a Gift si Trend Off. Cel de-al treilea material discografic a aparut exact la trei ani dupa lansarea primului disc si reflecta munca unei echipe largite, opera a unsprezece muzicieni.

Urmatorul album Urma se intituleaza Lost End Found si va aparea pe piata in 2010.

In prezent, trupa Urma este alcatuita din Mani Gutau (voce, chitara solo), Sorin Erhan (chitara bas) Csergo Dominic (percutie), Jimmy Cserkesz (chitara), Ati Panaitescu aka Ati de Chile (percutie), Luis Angel Palomino (saxofon, flaut) si Catrinel Bejenariu (voce).

Trupa a cantat, la inceputul acestui an, la Budapesta, cu ocazia unui concert in memoria handbalistului Marian Cozma.

O fotogalerie a primului concert Urma in Romania, dupa o pauza de trei ani, poate fi vazuta aici.

Vezi site-ul trupei si pagina de myspace.