This Is It, noul single al lui Michael Jackson, va fi lansat pe 12 octombrie, anunta Sony Music, citata de Reuters. Piesa va fi inclusa pe un dublu album, care va aparea la sfarsitul aceleiasi luni. Pe 27 septembrie, in Romania se pun in vanzare biletele pentru pelicula This Is It, care va rula in perioada 28 octombrie-12 noiembrie si care va prezenta imagini din timpul repetitiilor pentru cele 50 de concerte pe care Michael Jackson ar fi trebuit sa le sustina la Londra.

Albumul This Is It va fi lansat pe plan international pe 26 octombrie, iar in America de Nord pe 27. Datele au fost alese pentru a fi apropiate de lansarea filmului cu acelasi nume pe 28 octombrie.

Sony Music a anuntat ca primul disc va contine unele dintre hiturile lui MJ, precum si doua versiuni ale noului single. Fratii lui Michael Jackson asigura portiunile de backing vocals ale noii piese. Cel de-al doilea single va include versiuni necunoscute ale unor piese "clasice" ale artistului, precum si un poem intitulat Planet Earth, recitat de Jackson.

Filmul This is it se bazeaza pe materialul filmat in timpul repetitiilor pentru cele 50 de concerte pe care Michael Jackson ar fi trebuit sa le sustina la Londra.

This Is It va rula in cinematografele din intreaga lume timp de doua saptamani, intre 28 octombrie si 12 noiembrie. In Romania, pelicula va fi distribuita in Bucuresti, Oradea, Constanta, Timisoara, Pitesti, Cluj Napoca si Iasi.

Fanii lui MJ vor putea cumpara bilete de la casele de bilete Movieplex, sau online de pe site-ul movieplex.ro, informeaza bestmusic.ro.