JerryCo a filmat, la sfarsitul lunii septembrie, un videoclip in care mai apar Tataee (BUG Mafia) si Simona Nae, informeaza bestmusic.ro. Piesa Stai! (Esti in pericol) este primul extras pe single de pe albumul de debut Orice e posibil, care va aparea doar in format digital.

JerryCo a inceput sa cante in 2000, alaturi de Vlad Lucan, alaturi de care a format trupa Suprem. Dupa doar trei piese create, are loc o schimbare de nume (Suprem a devenit Agresiv). Sub noua titulatura, cei doi reusesc sa autofinanteze inregistrarea a doua albume.

In 2003, membrii trupei Agresiv decid sa isi incerce sansele ca artisti solo. In urmatoarele luni, JerryCo inregistreaza sapte piese solo, patru dintre ele compuse integral de el, iar celelalte trei pe instrumentalele lui Mihai "Mitza" Ghidarcea. Vlad se asociaza cu Mitza si, cu acordul lui JerryCo, pastreaza titulatura Agresiv.

Ca artist solo, JerryCo decide sa continue colaborarea cu Vlad si Mitza pe partea de productie muzicala si, dupa ce unul din remixurile realizate de Agresiv unei piese solo a lui JerryCo ajunge sa fie ascultat de Tataee, cei trei primesc o invitatie din partea acestuia de a ii face o vizita in studioul in care lucra.

Pe parcursul anului 2004, incercand sa il convinga pe Tataee ca merita sa lucreze impreuna, inregistreaza 16 piese noi. La un an dupa auditia primei piese, Tataee il cheama din nou la studio. De data aceasta, JerryCo decide sa puna la bataie piesele inregistrate in ultimul an si toate ideile sale pentru piese noi. Tataee ramane surprins de hotararea, determinarea si evolutia lui si ii propune un contract cu propria casa de productie.

In mai 2005, cu Tataee ca producator, JerryCo incepe lucrul la primul album din cariera sa solo, Orice e posibil. Materialul cuprinde mai multe colaborari cu nume ca Tataee, Villy, Alexandra Stanciu, Mario, Simona Nae, Jasmine, Marvin si Razvan Fodor.

JerryCo - Orice e posibil

  1. Orice e posibil (feat. Tataee)
  2. In 10 ani de acum (feat. Villy & Alexandra Stanciu)
  3. La munca
  4. Intre cer si pãmant (feat. Mario)
  5. Stai! (Esti in pericol) (feat. Tataee & Simona Nae)
  6. Dezbracat
  7. In cautarea fericirii (feat. Jasmine)
  8. Subiect inchis (feat. Mario)
  9. De cand ai plecat (feat. Villy)
  10. Promotia '95
  11. Nu o sa stie nimeni (feat. Jasmine)
  12. Un milion de zambete (feat. Villy)
  13. E soare din nou (feat. Razvan Fodor)
  14. Unele lacrimi nu se usuca
  15. Da (feat. Jasmine)
  16. Cu ochii larg inchisi (feat. Marvin)

Vezi aici site-ul oficial JerryCo si pagina lui myspace.

JerryCo - Orice e posibil (feat. Tataee)