Intr-un interviu acordat de curand, Chris Norman, fostul solist al trupei Smokie, a marturisit ca si-ar fi dorit sa fie fotbalist, ca toti prietenii sai. Artistul va concerta la Bucuresti pe 15 noiembrie, de la ora 19:00, informeaza organizatorii. Evenimentul va avea loc la Sala Palatului si este inclus in turneul de promovare a celui mai nou disc al artistului, intitulat Chris Norman.The Hits! From His Smokie And Solo Years.

Putini stiu ca soarta era cat pe ce sa-i indrepte pasii fostului vocalist al trupei Smokie intr-o alta directie. Intr-un interviu acordat de curand, Norman a declarat ca si-ar fi dorit sa fie fotbalist, ca toti prietenii sai din perioada respectiva. Cu toate ca si-a dat seama de abilitatile sale muzicale inca de pusti, cantand si realizand cu placere diverse armonii, Chris nu ar fi spus nu unei cariere de “football star”, chiar daca in acest moment nu mai isi gaseste timp nici macar sa urmareasca cele mai importante meciuri.

In cadrul interviului, interpretul a mai precizat ca pastreaza legatura cu fostii sai colegi de la Smokie, dar din pacate distanta le permite sa vorbeasca doar la telefon. Cand insa acest lucru se intampla, il fac cu drag si nostalgie.

Rugat sa se compare cu el insusi in anii ’70, cand facea furori alaturi de Smokie, artistul a declarat: “Personal, consider ca acum sunt mai matur decat eram atunci, s-au intamplat multe lucruri care m-au facut sa fiu mai relaxat in privinta vietii. Muzical vorbind, insa, cred ca sunt acelasi. Caut in continuare piese superbe, am aceleasi gusturi muzicale pe care le-am avut dintotdeauna. Imi place muzica rock, pe care ador sa o ascult si sa o cant, influentata fiind, evident, de elemente contemporane.”

In cadrul spectacolului din Capitala vor fi cantate si piese clasate pe primele pozitii in topurile anilor ‘70 - ’80, precum Midnight Lady, I'll Meet You At Midnight, Don't Play Your Rock'n' Roll To Me sau Some Hearts Are Diamonds. Evenimentul face parte din turneul de promovare al celui mai recent material discografic al artistului, lansat in luna februarie 2009 si intitulat Chris Norman,The Hits! From His Smokie And Solo Years.

In asteptarea concertului de pe 15 noiembrie, vocea lui Chris Norman poate fi ascultata pe piesele binecunoscute ale trupei Smokie, intrucat in prezent pe posturile de radio romanesti ruleaza doar inregistrarile cu vocea artistului.

Biletele costa intre 70 si 250 RON in functie de categoria de loc si sunt disponibile la Magazinul VreauBilet din Unirea Shopping Center et. 2, Sala Palatului, Magazinul Ligia F (Pache Protopopescu 23), Librariile Carturesti, in reteaua Magazinelor Germanos, precum si prin intermediul site-urilor www.vreaubilet.ro, www.bilete.ro, www.eventim.ro si www.blt.ro.

Un eveniment sustinut si promovat de: Magic FM, Ring , Ioana, Sapte Seri, Oblique TV, Bucharest Nightlife, Bucharest Herald, HotNews.ro, Port.ro, 4arte.ro, bestmusic.ro, Oops Media, Softhost, Unirea Shopping Center si VreauBilet.ro.