Rapperul american P. Diddy si-a pierdut un inel in valoare de 20.000 de dolari in timp ce arunca bani catre spectatorii unui show, informeaza New York Post. Artistul a sarit imediat in public pentru a-si recupera accesoriul.

Incidentul a avut loc in timpul filmarilor pentru show-ul 106&Park, de la studiourile CBS. Inelul se pare ca a cazut de pe deget atunci cand rapperul arunca spre public cu bancnote false de 100 de dolari.

In momentul in care si-a dat seama ca a pierdut obiectul, P. Diddy le-a spus celor 160 de oameni aflati in public ca nu le este permis sa plece pana nu sunt verificati. Desi au fost folosite detectoare de metal, inelul nu a fost gasit.

"Multi oameni ma intreaba despre inelul pe care l-am pierdut. Da, l-am pierdut. Si e in regula. Si eu pierd lucruri. Uneori castigi, alteori pierzi. Pierderea mea e castigul altcuiva", a scris Diddy pe contul sau de Twitter - Twitter.com/IamDiddy.

"E in regula sa pierzi lucruri, pentru ca asta te face sa apreciezi ceea ce inca mai ai! Oricum nu imi placea acel inel!", a adaugat starul american.