Cel mai nou material video al lui Britney Spears a fost lansat saptamana trecuta, prin intermediul Twitter-ului. Cantareata si-a prezentat noul material printr-o serie de tweet-uri, care le-au oferit fanilor posibilitatea de a vedea poze si secvente din clipul 3.

Pe 18 aprilie, Britney a devenit primul artist care a atins pragul de 1 million de followers pe Twitter. In prezent, cantareata se apropie de 4 milioane.

Single-ul 3 a fost lansat la sfarsitul lunii septembrie si va fi inclus pe The Singles Collection, album programat sa apara pe 24 noiembrie, in Statele Unite, in format standard si ca box set special pentru fani. Box set-ul va cuprinde 29 de single-uri, printre care se afla si noua piesa, 3. Vor mai fi incluse un DVD cu toate videoclipurile artistei si un booklet cu imagini si amanunte amuzante despre fiecare piesa.

In luna iulie, a fost lansat un videoclip animat pentru piesa Kill The Lights, de pe albumul Circus. Clipul a fost realizat pe baza unei povesti de 200 de cuvinte, apartinand unui fan. Povestea a fost aleasa in urma unui concurs organizat de casa de discuri a artistei.

Vezi aici site-ul artistei si pagina ei de myspace.