Cunoscuta datorita piesei Single Lady, DJ Layla revine cu un nou single pe piata muzicala romaneasca, informeaza Cat Music.

City Of Sleeping Hearts a avut drept sursa de inspiratie o poveste foarte trista si este dedicata fratelui artistei (Ostashin Mitya - 1985-2009) care a decedat la sfarsitul acestei veri. DJ Layla a fost nevoita sa ia o pauza indelungata si sa renunte la concertele si aparitiile scenice pentru a fi alaturi familiei ei. Toata echipa de productie impreuna cu producatorul muzical al proiectului - Radu Sirbu - au sustinut-o pe parcursul perioadei grele.

“Acum Layla incearca sa depaseasca momentul dificil. Fratele ei a incurajat-o mereu si acest gand a motivat-o suficient. Isi doreste cu ardoare sa continue drumul pe care l-a inceput”, spune Radu Sirbu, compozitorul piesei.

Odata cu lansarea acestui single, DJ Layla revine si cu o noua voce. Cunoscuta pentru toti cei care au urmarit emisiunea Megastar sub numele Deea, tanara interpreta a intrat sub tutela echipei de productie conduse de Radu Sirbu si este vocea noului single DJ Layla purtand numele scenic Dee-Dee.

Piesa Single Lady a inregistrat succes atat in clasamentele posturilor radio din tara, cat si din strainatate, iar in prezent este una din cele mai cautate si difuzate piese din Europa, ocupand locul 4 in clasamentul afisat de site-ul musicbiatch.com. In Rusia, Single Lady se poate lauda cu ocuparea locului 9 intr-un clasament general.

“Dupa aceasta perioada grea din viata mea pot in sfarsit sa ma bucur de succesul obtinut cu primul meu single. Sper sa am cel putin acelasi succes si cu acest nou single. Stiu ca fratele meu si-ar fi dorit asta pentru mine”, spune DJ Layla.

Vezi aici site-ul artistei si pagina ei de myspace.

Dj Layla- - City of sleeping hearts

Asculta mai multe audio Muzica