LeToya Luckett, fosta componenta a trupei Destiny's Child, apare alaturi de Ludacris in videoclipul Regret, lansat luna aceasta, informeaza aceshowbiz.com.

"A fost o zi emotionanta, plina de drama, rasete si nebunie, dar ne-am simtit bine", a spus LeToya despre filmarile alaturi de Ludacris.

Videoclipul o arata pe LeToya la finalul relatiei cu iubitul ei, jucat de Sean Newman. "Este despre oricine a avut o relatie si a trecut peste ea, iar cel care a gresit si si-a ranit partenera isi da seama acum ca "esti cel mai frumos lucru care i s-a intamplat vreodata si o vrea inapoi", a explicat artista.

Piesa Regret este inclusa pe albumul Lady Love, lansat de LeToya in luna august. De curand, s-a zvonit ca cei de la Capitol Records ar refuza sa mai promoveze albumul, care a ajuns pe locul 12 in Billboard Hot 200. Din aceasta cauza, ar fi fost impiedicata lansarea videoclipului Regret si a remixul oficial. De asemenea, se spune ca materialul video abia lansat a fost realizat datorita fanilor, care au trimis o petitie online catre Capitol Records. Zvonurile nu au fost confirmate pana in acest moment.

LeToya este actrita si cantareata de origine americana. Este fosta membra fondatoare a trupei Destiny's Child si a lansat pana in prezent doua albume solo LeToya (2006) si Lady Love (2009).

Vezi aici site-ul artistei LeToya Luckett si pagina ei de myspace.

Letoya-Regret Ft. Ludacris

LeToya | MySpace Video