Dupa ce a lucrat de-a lungul timpului cu nume celebre precum Ray Charles, Natalie Cole, Celine Dion sau Barbra Streisand, Diana Krall se declara incantata de recentele proiecte muzicale derulate alaturi de Claus Ogerman. "Aproape ca suntem casatoriti - muzical vorbind", a marturisit Diana Krall, intr-un interviu recent, despre muzicianul alaturi de care a realizat o serie de piese incluse pe albumele The Look Of Love si Quiet Nights.

Diana Krall a colaborat de-a lungul carierei cu numeroase personalitati ale muzicii, insa, asa cum a declarat chiar ea, figura reprezentativa care i-a influentat major viziunea artistica este celebrul compozitor de origine germana - Claus Ogerman. Intitiatorul si, totodata, coordonatorul compozitiilor de influenta bossa nova ale unor artisti precum Frank Sinatra, Stan Getz sau Bill Evans, Claus Ogerman a acceptat fara ezitare invitatia Dianei Krall de a lucra impreuna pentru albumul The Look Of Love, dirijorul retragandu-se in Munchen pentru a se dedica in intregime acestui proiect.

Colaborarea dintre cei doi a continuat si pentru albumul Quiet Nights, Claus Ogerman fiind direct implicat in aranjarea si coordonarea pieselor de pe acest material. Prin introducerea unor noi valente muzicale, artistul german a facut din albumul Dianei Krall unul dintre cele mai apreciate materiale jazz ale acestui an.

"Claus Ogerman - aproape ca suntem casatoriti - muzical vorbind. Nu trebuie sa-i spun aproape nimic si scrie lucruri minunate pentru mine - el ar fi favoritul meu”, a declarat Diana Krall intr-un interviu recent acordat site-ului Bestmusic.ro.

Compozitor, dirijor si orchestrator de origine germana, Claus Ogerman este unul dintre cei mai apreciati oameni de muzica la nivel international, fiind cunoscut in lumea intreaga si pentru colaborarile de succes pe care le-a avut de-a lungul carierei sale cu nume sonore ale muzicii, precum Frank Sinatra, Antonio Carlos Jobim, Bill Evans, Wes Montgomer sau George Benson. Una dintre cele mai celebre realizari ale sale este seria de compozitii pentru cunoscutul Michael Brecker, sursa de inspiratie ale acestora fiind poemele marelui scriitor indian Rabindranath Tagore.

Concertul Dianei Krall in Romania va avea loc pe data de 22 noiembrie, la Sala Palatului din Bucuresti, de la ora 20:00. Locurile din primele trei categorii de pret sunt aproape epuizate, ultimele bilete fiind disponibile pe www.myticket.ro si in reteaua magazinelor Diverta, la preturile de 500, 300, 220, 150 si 100 lei.

Diana Krall - S' Wonderful

Încărcat de liezl_aileen. - Music videos, artist interviews, concerts and more.