Dupa ce dansat intr-o cusca in She Wolf si pe pat in Did It Again, Shakira combina in videoclipul Give It Up To Me o serie de miscari: dancehall (stil jamaican), dansuri traditionale tailandeze si o tehnica numita stepping. Give It Up To Me este cel de-al treilea clip folosit de Shakira pentru promovarea noului album She Wolf si a fost regizat de Sophie Muller, informeaza aceshowbiz.

Give It Up To Me a fost produs de Timbaland si ar fi trebuit sa fie inclus pe urmatorul lui album, intitulat Shock Value 2. Piesa a fost lansata pana la urma la mijlocul lui octombrie si va fi inclusa pe She Wolf, discul Shakirei fiind programat sa apara pe 23 noiembrie, in Statele Unite.

Materialul video a fost regizat de Sophie Muller, care a mai lucrat cu artisti ca Beyonce, Pink, Leona Lewis, Lily Allen.

Discografie Shakira: Magia (1991), Peligro (1995), Pies Descalzos (1996), The Remixes (1997), Donde Estan Los Ladrones? (1998), MTV Unplugged (2000), Laundry Service (2001), Grandes Exitos (2002), Fijacion Oral Vol. 1 (2005), Oral Fixation Vol. 2 (2005), She Wolf (2009).

Vezi aici site-ul oficial Shakira si pagina ei de myspace.

Shakira ft. Lil Wayne - Give It Up To Me Official MusicVideo

Încărcat de OPTIK_URBAN_RECORDS. - Explore more music videos.

Shakira - Did It Again (Official Video) HQ

Încărcat de wonderful-life1989. - See the latest featured music videos.

Shakira - She Wolf HQ

Încărcat de Dany_94. - Explore more music videos.