DJ Layla a urcat pe locul 1 in clasamentul celui mai mare radio din Rusia, Europa Plus Moscow, cu piesa Single Lady, informeaza Cat Music. Melodia este cantata alaturi de Alissa si a reusit sa se situeze inaintea unor cantece semnate Lady Gaga, Armin van Buuren si NickelBack.

Piesa Single Lady se difuzeaza doar de cateva saptamani pe toate radiourile din Rusia si a ajuns pe prima pozitie a radioului Europa Plus Moscow.

In prezent, DJ Layla se afla in pregatiri pentru promovarea noului single, intitulat City of Sleeping Hearts, care va intra in curand atat pe posturile radio din Romania, cat si pe cele din strainatate.

Odata cu lansarea acestui single, DJ Layla revine si cu o noua voce. Cunoscuta pentru toti cei care au urmarit emisiunea Megastar sub numele Deea, tanara interpreta a intrat sub tutela echipei de productie conduse de Radu Sirbu si este vocea noului single DJ Layla purtand numele scenic Dee-Dee.

Detalii despre colaborarile artistei DJ Layla gasiti aici.

“Ca urmare a acestei reusite, in acest moment ducem tratative pentru semnarea unui contract de booking atat pentru Rusia, cat si pentru piata internationala cu o companie mare al carui nume va fi adus la cunostinta dupa semnare. Astfel, Dj Layla va intra intr-un sir de concerte in afara tarii, dar mai ales in Rusia, si va promova piesele care vor fi incluse pe primul sau album solo”, spune Radu Sirbu, producatorul muzical al proiectului.

Vezi aici site-ul DJ Layla si pagina de myspace.