A mers pana in Mongolia si inapoi, pe motocicleta, strabatand peste 21.000 de kilometri. A vandut prietenilor kilometri si le-a adus inapoi povestea drumului parcurs, fotografiile de acolo si o pietricica. Fotoreporterul Mihai Barbu a discutat online cu cititorii HotNews.ro despre cum a ajuns sa vanda kilometri de povesti, pe drumul spre si dinspre Mongolia.

"Daca inainte sa plec mi-ar fi spus cineva cat de simplu e de fapt, cu siguranta n-as fi crezut. Curajul de care e nevoie incape intr-o ureche de ac. E mai periculos sa treci strada dupa tigari. Nu m-am considerat niciodata un mare motociclist. Eu sunt ala de cade ca musca-n curba fara sa stie ce l-a lovit. Mi-e frica de viteza, nu stiu sa pun genunchiul jos sau sa polizez scaritele, as face cu placere un ocol de o suta de kilometri ca sa evit cinci kilometri de nisip. Ii invidiez pe cei care fac toate astea cu curaj si ma uit la ei precum copilul la vitrina cu acadele. In schimb stiu altceva. Il citez putin pe domnul Ted Simon: “I’d rather go far than fast”. “And back” as adauga eu."

"As mai face-o o data? Nu stiu. Dar cu siguranta raspunsul nu e nu. Prefer sa las timpul sa se astearna peste amintiri si apoi sa vad", scrie Mihai Barbu pe mongolia.ro.