Marius Mirica - Mariuu si Mihai Constantin - Mym sunt doi producatori romani care si-au unit fortele sub numele Narcotic Sound, un proiect nou pe scena dance-house romaneasca, informeaza Cat Music. Mamasita este al treilea single al trupei, dupa Suena si Hope.

"Vocea" proiectului Narcotic Sound este Christian D., fost component al trupei dance Refflex.

Marius si Mihai, producatorii care au creat Narcotic Sound, au mai avut colaborari cu nume precum: 3SE, Mihai (ex-3SE), Impact, Ramona, Matteo, Cristi Stanciu. Printre cele mai reusite remixuri ale lor se numara Play & Win - Goodbye Blue Sky (Narcotic Sound Glamourous Remix), Impact - Love or I die (Mariuu`s Mental Mix) sau Activ - Reasons (Mariuu‘s Remix).

Marius a inceput sa compuna de la varsta de 14 ani intr-un studio de productie muzicala din Brasov. Dupa ce a prezentat un demo produs pe propriul computer, muzicienii din studio l-au integrat in echipa, considerand ca talentul lui merita cultivat. In paralel a lucrat ca producator pentru un post de radio din Brasov. Cei doi s-au cunoscut in 2004, cand Mihai a inceput o colaborare cu acelasi studio din Brasov. La sfarsitul anului 2005, baietii au fost solicitati de catre Mihai de la 3SE sa lucreze impreuna cu el, la studioul sau din Constanta.

Vezi aici site-ul trupei, canalele de pe YouTube si Trilulilu, conturile de Hi5 si MySpace.