Cele patru mari nume ale scenei thrash metal vor concerta anul viitor impreuna, dupa mai multe zvonuri aparute in aceasta toamna in legatura cu un posibil turneu "Big Four"si infirmate de membrii trupelor implicate. Metallica, Slayer, Megadeth si Anthrax vor urca pe aceeasi scena in cadrul festivalului itinerant Sonishpere din Varsovia (16 iunie) si Praga (19 iunie), scrie site-ul trupei Metallica.

"Ati postat si ati discutat despre asta vreme de mai multe luni de zile. Noi venim acum sa confirmam totul", spun cei de la Metallica pe site-ul oficial, adaugand ca cele patru formatii vor mai canta impreuna si in cadrul altor evenimente care vor fi anuntate ulterior.

"Cine ar fi crezut ca la mai mult de 25 de ani de la inceputul lor, cei patru mari ai thrash metal-ului nu numai ca vor exista inca si ca vor fi mai populari ca niciodata, dar vor canta impreuna pentru prima data... what a mind***! Bring it on!" spune Lars Ulrich.

"The Big Four" ar putea concerta si in Romania impreuna, dupa ce numele Metallica, Slayer si Anthrax au fost deja anuntate pentru festivalul Sonisphere 2010, care se va desfasura la noi in perioada 25-27 iunie. Detaliile oficiale vor fi oferite in cadrul conferintei de presa anuntate de D&D Entertainment pentru data de marti, 15 decembrie.