Eventim.ro ofera posibilitatea achizitionarii biletelor in doua rate egale ca valoare, reprezentate de doua vouchere, la concertul AC/DC care va avea loc pe 16 mai 2010, in Piata Constitutiei din Capitala. Categoriile de bilete care pot fi achizitionate sub forma de vouchere sunt Normal Circle si Golden Circle. Zilele acestea, au fost puse in vanzare si biletele VIP, la pretul de 477 RON.

Valoarea unui voucher la categoria Normal Circle este de 64,2 lei, iar la Golden Circle de 134 lei. Primul voucher (denumit N1 pentru Normal Circle, respectiv G1 pentru Golden Circle) s-a pus in vanzare luni, 21 decembrie, si poate fi cumparat numai pana in data de 10 februarie (inclusiv). Al doilea voucher (N2, respectiv G2) este disponibil doar in perioada 11 februarie - 10 aprilie.

Accesul la concert se face doar cu cele doua vouchere (N1 si N2, respectiv G1 si G2), cu valoare egala. Primul voucher asigura posibilitatea achizitionarii celui de-al doilea la acelasi pret cu primul. Atentie! Accesul la concert nu se poate face decat cu cele doua vouchere (la fiecare categorie). Un singur voucher nu are valoare de sine statatoare.

Contravaloarea voucherelor nu se returneaza decat in situatii exceptionale: amanarea sau anularea evenimentului. Cele doua vouchere vor fi preschimbate la intrare intr-un bilet. Detalii desprea aceasta, in zilele premergatoare concertului. Voucherele vor fi scanate la intrare.

Concertul AC/DC va avea loc in data de 16 mai 2010, in Piata Constitutiei. Evenimentul este o productie Marcel Avram in colaborare cu East European Concert si D&D East Entertainment. Biletele se distribuie exclusiv prin Eventim.ro.

Preturi bilete:

127,2 RON (primele 20.000 de bilete, apoi pretul acestora va fi de 148,4 lei)

265 RON - Golden Circle (in fata scenei) (nr. de bilete este limitat)

477 RON - VIP - locuri pe scaune (nr. de bilete este limitat)

Pe langa site-ul www.eventim.ro, biletele mai pot fi achizitionate din punctele de vanzare din reteaua Eventim: librariile Carturesti, magazinele Germanos din intreaga tara, magazinele Vodafone si librariile Humanitas. Lista completa a punctelor de vanzare o puteti aici: http://www.eventim.ro/portal/ro/outlete/romania/