Sylvester Stallone si-a fracturat gatul in urma unei lupte cu wrestlerul Stone Cold Steve Austin, in cadrul filmarilor pentru The Expendables, informeaza guardian.co.uk. Actorul in varsta de 63 de ani nu este la prima experienta de acest gen, el fiind dus la spital cu elicopterul in timp ce filma Rocky IV.

Stallone, scenarist si regizor al filmului, a marturisit luna aceasta, intr-un interviu pentru FHM Magazine: "Eram sapte tipi rupandu-se in bataie, unul mai tare decat celalalt... fara gluma, cascadorii ne rugau sa o lasam mai moale."The Expendable mai beneficiaza de prezenta unor actori precum Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Dolph Lundgren, Mickey Rourke si Jason Statham.

"De fapt, bataia mea cu Stone Cold Steve Austin a fost atat de violenta, incat am ajuns sa am o fractura la baza gatului. Nu glumesc. Nu am mai spus nimanui, dar a trebuit sa trec dupa aceea printr-o operatie destul de complexa. Acum am o bucata de metal in gat".

Stallone a jucat alaturi de Lundgren in Rocky IV, alegandu-se cu leziuni asemanatoare. "I-am cerut sa incerce sa ma faca praf in timp ce camerele filmau. La un moment dat, m-a lovit atat de tare in varful capului, incat am simtit cum mi se comprima sira spinarii. Apoi m-a lovit cu un upercut formidabil. In noaptea aceea, pieptul si inima au inceput sa se umfle si a trebuit sa fiu dus cu un elicopter ambulanta de la hotel pana la un spital de urgenta aflat in apropiere."

"Mi s-a spus ca Dolph imi bagase coastele in piept, astfel ca imi apasau inima. Daca mi se mai umfla putin pieptul, as fi murit. Dupa acea patanie, i-am spus: <>."