Britney Spears nu crede ca va fi vreodata multumita de corpul ei, pentru ca nu este niciodata multumita de propriul chip, informeaza aceshowbiz, citand revista Look. Cu toate ca apare in clasamente ca fiind una dintre cele mai frumoase staruri, artista spune ca rareori este multumita de ceea ce vede in oglinda, fiind perfectionista din fire.

"Sunt o perfectionista, ceea ce inseamna ca nu sunt multumita niciodata. Fac mereu tot posibilul pentru ca lucrurile sa iasa mai bine. Cred ca poti fi fericita cu persoana dinauntru, dar pe dinafara mereu tinzi catre mai mult. Dar asa ajungi sa o iei razna".

In cadrul interviului acordat revistei Look, Britney a declarat ca nu intelege de ce este vazuta ca un sex-simbol. "Nu ma vad asa deloc. Nu stiu de ce. Pentru mine, sexy e persoana care are un sentiment de incredere in sine, care se poarta cum se cuvine si care se simte bine in propria piele. Te incanta, dar in acelasi timp cred ca e mai sexy cand nu incerci si esti doar tu insuti. Toti vrem sa fim sexy."