Actrita Sharon Stone, in varsta de 51 de ani, neaga ideea ca ar fi folosit chirurgia cosmetica pentru a arata inca tanara, informeaza aceshowbiz.com, citand revista Tatler. "Nu mi-am facut nimic: nici lifting, nici botox, nici injectii", zice starul american.

Desi spune ca pielea ei arata inca bine datorita genelor bune si a exercitiilor si nu datorita chirurgiei plastice, Sharon Stone a recunoscut pentru revista Tatler ca "am incercat ceva mai demult si cand m-am vazut intr-un film nu mi-a placut cum aratam. Mi s-a parut ca arat ca si cum as fi avut un cap cat un balon urias si mi-am dat seama ca asta nu e pentru mine. Cred ca toti cei din Los Angeles arata la fel. Pestisorul de aur numarul 1, doi si trei, iar eu nu voiam sa fiu pestisorul de aur cu numarul patru. Nu spun ca nu as face mai tarziu o interventie mica, dar momentan nu e pentru mine."

"Prefer sa imi mentin aspectul in modul traditional: merg la sala si am grija de viata mea intima. Nu sunt una dintre femeile care sa nu isi spuna varsta. Sunt recunoscatoare pentru asta. Avem diverse fete pe masura ce ne traim viata. Daca incerci sa te agati de fata pe care o aveai cand erai tanar, ajungi intr-o situatie fara speranta. Sunt fericita de felul in care sunt acum, ca persoana in varsta de 51 de ani."

De asemenea, actrita spune ca nu a folosit diete stricte pentru a-si mentine silueta. "Trebuie sa am grija sa nu slabesc prea mult. Sunt o persoana activa. Nu sunt una dintre acele persoane care pot supravietui cu salata. Imi place o friptura mare la cina si sunt obsedata de gasirea hamburgerului perfect."

In 2008, Sharon Stone ar fi vrut sa-si injecteze fiul adoptiv cu toxina botulinica, pentru a atenua mirosul picioarelor copilului in varsta de doar 8 ani, dupa cum reiese din dosarul procesului de custodie intentat de fostul sot, Phil Bronstein.