Cantareata Lady Gaga si-a anulat concertul din Indiana, dupa ce aproape a lesinat in culise din cauza epuizarii si a deshidratarii, informeaza billboard.com. "Cu o ora inainte de show ma simteam ametita si aveam probleme cu respiratia", a explicat artista pe twitter, precizand ca nu a fost vorba de "fitze": "am cantat cu gripa, cu raceala, cu infectii in gat: nu as anula niciodata un spectacol doar pentru ca simt un usor discomfort".

"Sper ca ma puteti ierta. Imi iubesc micutii monstri mai mult decat orice, sunteti totul pentru mine."

Concertul din Indiana a fost reprogramat pentru data de 26 ianuarie. Lady Gaga se afla in aceasta perioada in mijlocul unui turneu national, intitulat Monster Ball si inceput pe 27 noiembrie, la Montreal. Artista va concerta si in Europa vreme de trei luni, incepand cu data de 18 februarie.

Lady Gaga nu este singurul artist care are de suferit din cauza surmenajului. Madonna a lesinat de doua ori in timpul show-ului sustinut in Sofia la inceputul toamnei trecute, iar liderul trupei Placebo, Brian Molko, a fost dus de urgenta la spital dupa ce a cazut pe scena in timpul unui festival din Japonia, desfasurat in august 2009.