Discursurile sustinute cu ocazia decernarilor de premii se dovedesc uneori a fi interesante. Au dovedit-o o serie de vedete, cu ocazia celei de-a 67-a editii a Globurilor de Aur: Robert Downey Jr. a refuzat sa-i multumeasca sotiei sale, Jane Krakowski a povestit cum Alec Baldwin se holbeaza la sanii ei in timpul filmarilor, iar Tom Hanks a glumit pe seama scandalului din cadrul postului NBC, dintre Jay Leno si Conan O'Brien.

"Chiar nu vreau sa ii multumesc sotiei mele, deoarece acum m-as fi aflat la Daily Grill, curatand mesele, daca nu era ea. Iisuse, ce petrecere ar fi aia". (Robert Downey Jr, desemnat Cel mai bun actor dintr-o comedie sau musical - Sherlock Hoolmes)

"Tehnologia nu inseamna nimic. Vorbiti cu stilistii. A fost o zi in care folosesti Aqua Net [spray de par, n.r.]" (Jennifer Garner, facand referire la vremea ploioasa)

"Acest rol sters a fost un rol important pentru mine." (George Clooney despre rolul din Up in the Air)

"Da, este adevarat." (Elisabetta Canalis, prietena lui George Clooney, fiind de acord cu cele declarate de apreciatul actor)

"Cand joc in scene alaturi de Alec Baldwin, pur si simplu se holbeaza la ţâţele mele. Atat de bun actor este, inca gaseste el mereu o cale." (Jane Krakowski, despre cum reuseste colegul ei sa fie serios in timpul scenelor dramatice)

"Imi place sa beau cum ii place oricarui om de langa mine - numai sa nu fie vorba de Mel Gibson." (gazda Ricky Gervais, facand referire la arestarea lui Gibson, in 2006, pentru conducere sub influenta alcoolului.)

"Salut, numele meu este Paul McCartney sau, cum mai sunt cunoscut, "Tipul din trupa rock"." (Paul McCartney, fost membru Beatles, inainte de a anunta nominalizarile pentru cea mai buna animatie)

"Sunt ingrijorat de faptul ca tatuajele mele vor incepe sa se arate in ciuda machiajului de corp." (Tina Fey, nominalizata la Globurile de Aur, vorbind despre "secretele" pe care le va dezvalui ploaia pe corpul ei)

"Familia mea, care se uita acum, sa lase jos Maker's Mark [cel mai popular bourbon din Kentucky, n.r.]. Duceti-va la culcare". (Sandra Bullock, transmitandu-le rudelor "s-o lase mai moale" cu bautura in timp ce ea primea rolul de Cea mai buna actrita de drama pentru The Blind Side)

"NBC a spus ca va ploua la ora 10, dar au mutat-o la 11:30." (Tom Hanks, glumind pe seama problemelor din cadrul NBC, care vor sa mute mai tarziu show-urile lui Jay Leno si Conan O'Brien)

"As vrea doar sa ma duc la The Olive Garden [restaurant n.r.]" (Taylor Lautner, despre ce ar face daca paparazzii nu ar fi prin preajma sa)

(sursa: peoplestylewatch)