Cuplul de aur al Hollywoodului, Brad Pitt si Angelina Jolie, se pregateste de divort, sustine tabloidul News of the World, care afirma, citand surse bine informate, ca cei doi au semnat deja un contract privind impartirea averii si custodia celor sase copii pe care ii au.

Cele doua staruri au decis sa-si imparta in mod egal averea, potrivit surselor citate. Conform intelegerii semnate in aceasta luna, cei doi vor avea custodie comuna asupra copiilor, desi cei sase minori vor locui cu mama lor.

Pregatirile pentru despartire au demarat la inceputul lui decembrie, cand "Brangelina" au vizitat o firma de avocatura specializata in divorturi din Los Angeles.

Un anunt privind separarea cuplului va fi facut in curand, punand astfel capat speculatiilor legate de ruperea acestei relatii, care dureaza de cinci ani.

"Documentele au fost semnate la inceputul lui ianuarie. Au fost semnate atat de Brad, cat si de Angelina. Actele seamana cu un contract prenuptial. Este clar ca cele doua staruri vor ca toata lumea sa stie ca amandoi se vor implica in cresterea copiilor. Dar Angelina este cea care va locui cu ei", afirma sursa citata.

Avocatul care a realizat contractul este considerat drept "cel mai bun din bransa".

Relatia dintre cei doi a inceput in perioada filmarilor la Mr and Mrs Smith, in 2004. Cei doi au adoptat trei copii (Maddox, opt ani, Pax, sase, si Zahara, cinci) si au trei copii naturali (Shiloh, trei ani, si doi gemeni de 17 luni, Knox and Vivienne).

Brad Pitt, Angelina Jolie si firma de avocatura au refuzat sa comenteze aceste informatii.

Tabloidul News of the World este detinut de magnatul australian Rupert Murdoch.