Cele 20.000 de bilete din categoria Normal Circle, oferite la pretul promotional de 127,2 lei, sunt sold out, informeaza organizatorii concertului AC/DC in Capitala.

Dupa epuizarea biletelor din fata scenei la cateva saptamani dupa punerea lor in vanzare, organizatorii anunta si epuizarea biletelor la pret promotional. Biletele din categoria Normal Circle vor fi disponibile, in continuare, la pretul de 148,4 lei.

Odata cu epuizarea biletelor la pret promotional, a incetat si oferta de vanzare a biletelor in rate. Pentru cei care au apelat la solutia biletelor in rate, voucherele vor fi disponibile in perioada 11 februarie - 10 aprilie.

Biletele la concertul AC/DC se distribuie exclusiv prin reteaua Eventim.ro, la urmatoarele puncte de vanzare: magazinele Germanos, magazinele Vodafone, librariile Carturesti si Humanitas. Online, biletele se pot cumpara de pe www.eventim.ro.

Cel mai asteptat eveniment al anului, concertul celor de la AC/DC este programat in data de 16 mai, in Piata Constitutiei din Bucuresti, incepand cu ora 17:00. Rockerii vor concerta in Romania insotiti de invitati speciali si cu propria productie.

Australienii vor ajunge in Romania in cadrul Black Ice Tour. Turneul este unul dintre cele mai bine vandute si spectaculoase din istoria muzicii, avand o scenografie impresionanta. Intr-un clasament international al turneelor din 2009, realizat de publicatia Pollstar, cei de la AC/DC s-au clasat in top trei, cu incasari de peste 220 de milioane de dolari.

AC/DC este una dintre cele mai iubite trupe rock din istorie. De la infiintarea grupului, in anul 1973, rock-ul propus de catre australienii de la AC/DC a cucerit lumea, formatia avand de obicei concerte sold-out, dar mai ales vanzari de albume de peste 200 de milioane de exemplare in intreaga lume. Cel mai bine cotata trupa a casei de discuri Sony BMG Music Entertainment, AC/DC a vandut aproape 70 de milioane de albume numai in Statele Unite, ajungand una dintre cel mai bine vandute trupe din istorie.

AC/DC in Romania este un eveniment prezentat de East European Concert si Marcel Avram, prin asociere cu D&D East Entertainment.