Dupa ce in ultimii sapte ani au lansat cantece numai sub numele Sisu & Puya, cei doi hip hoperi au pregatit o prima piesa care va aparea din nou sub numele de La Familia. Cantecul Consecinte este primul single de pe albumul Classic si va beneficia de un videoclip inspirat de filmul Eu cand vreau sa fluier, fluier, informeaza Strada Film. "M-a inspirat foarte tare filmul. Sunt situatii prin care au trecut prieteni de-ai mei. E legat de ceea ce cantam noi, de muzica pe care o facem. In plus, e ceva nou. E un videoclip artistic, cum noi n-am prea facut", explica Puya.

Melodia, interpretata de Puya si Sisu impreuna cu Cedry2k si Bibanu, vorbeste despre libertate si despre viata detinutilor.

"Am incercat sa surprind o bucata din viata unor detinuti. Am incercat sa exteriorizez si trairile lor interioare, de lupta la dormitor, cum zic eu, de sustinere la vorbitor, cum zice Puya, si de intarire sufleteasca la camera de izolare, cum spune Cedry2k. Fiecare din noi spune un aspect din viata detinutilor, iar Bibanu concretizeaza tot in refren: vor libertate”, explica Tudor Sisu.

“Mesajul pe care am vrut sa-l transmitem este ca poti sa faci ce vrei, dar trebuie sa fii constient si sa-ti asumi consecintele. In viata esti pus in situatii limita, care cer reactii rapide, care de multe ori sunt privite ca extreme”, spune Cedry2k.

Piesa va beneficia si de un videoclip, in care apar si doi dintre fostii detinuti care joaca in filmul Eu cand vreau sa fluier, fluier: Papan Chilibar si Mihai Svoristeanu.

Scenariul si regia clipului sunt semnate Florin Serban, regizorul filmului Eu cand vreau sa fluier, fluier, care face echipa cu acelasi director de imagine, Marius Panduru.

Filmarile au avut loc miercuri, 17 martie, iar pe platoul de filmare au fost prezenti si actorii principali ai filmului: Ada Condeescu si George Pistereanu. Videoclipul este o productie Strada Film si va fi lansat saptamana viitoare, in apropierea premierii filmului in Romania, care va avea loc vineri, 26 martie.

Classic ar urma sa fie primul album care apare in ultimii sapte ani sub numele de La Familia, dupa ce materialele Foame de bani (2004), Pune-i la pamant (2005), O mare familie (2006) si De 10 ani tot in familie (2007) au fost lansate sub titulatura Sisu & Puya.

Cei doi hip hoperi au pierdut dreptul de a folosi titulatura La Familia in 2003, cand cei de la BUG Mafia au inregistrat numele la OSIM (Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci). Sisu si Puya au reprimit dreptul de a folosi din nou numele de La Familia in toamna lui 2009, cand au castigat procesul cu BUG Mafia.

Vezi aici site-ul trupei La Familia.