Desi a fost numita "Sudoku girl" de presa din Marea Britanie, iar versurile piesei Hot catalogate drept o "bolboroseala", Inna a intrat direct pe prima pozitie in UK Dance Chart, la categoria More Charts. Conform bbc.co.uk, artista se afla pe locul 8 in Top 40 Singles.

Dupa ce a reusit sa domine topurile din Spania si devenit primul artist roman care a ajuns sa se situeze pe pozitia intai intr-un clasament realizat de Billboard, Inna (pe numele real Alexandra) a debutat pe prima pozitie in UK Dance Chart al celor de la BBC Radio 1, la sectiunea More Charts, devansandu-i pe cei de la Black Eyed Peas.

De asemenea, artista a debutat pe locul 8 in Top 40 Singles, locul intai fiind ocupat de Lady Gaga, cu single-ul Telephone. La categoria Chart Update, romanca ocupa locul 6. Conform site-ului Inna.ro, single-ul Hot ocupa locul 3 in iTunes UK.

In ciuda succesului la public, Inna a fost ironizata in dese randuri in presa britanica. The Guardian a descris-o ca "una dintre cele mai atragatoare fiinte de pe Pamant", care insista sa-si populeze videoclipurile cu alte domnisoare la fel de atragatoare. "Este greu sa nu fii fermecat de felul ei de a poza in diva si de versurile stupide" ("loopy"), care par a fi fost traduse "prin intermediul unui site gratuit de traduceri".