Avocatii lui Conrad Murray, medicul acuzat de uciderea cantaretului Michael Jackson, intentioneaza sa sustina in timpul apropiatului proces al clientului lor ca "regele muzicii pop" si-ar fi injectat singur anestezicul propofol, care i-a fost in cele din urma fatal, informeaza mirror.co.uk, care citeaza site-ului TMZ.com.

Medicul Conrad Murray va sustine in fata judecatorului ca Michael Jackson s-a trezit in timp ce el iesise din camera starului si ca si-a administrat singur doza de propofol care i-a produs stopul cardiac ce i-a fost in cele din urma fatal.

Medicamentele prescrise de medicul Conrad Murray il ajutau pe Michael Jackson sa adoarma.

"Apararea va sustine ca Michael Jackson a luat recipientul de pe noptiera, si-a facut injectia si apoi a scapat recipientul pe covor", spune o sursa citata de tabloidul britanic The Mirror.

Aceasta este cea mai recenta "teorie" care se zvoneste in presa in ceea ce priveste moartea neasteptata a "regele muzicii pop". De curand, bodyguardul Alberto Alvarez a spus ca medicul Conrad Murray a intrerupt manevrele de resuscitare a starului si a amanat momentul in care a sunat la serviciul de urgenta pentru a avea timp sa ascunda mai multe flacoane de medicamente.

La inceputul acestui an, Conrad Murray, fostul medic personal al starului, a fost pus sub acuzatie pentru omucidere. Daca va fi gasit vinovat, Conrad Murray risca sa isi petreaca urmatorii cinci ani in inchisoare.

Michael Jackson a incetat din viata pe 25 iunie, in Los Angeles, la varsta de 50 de ani, in urma unei supradoze de medicamente. Institutul de Medicina Legala din Los Angeles a stabilit ca moartea lui Michael Jackson a fost provocata de o supradoza de propofol, un anestezic puternic.