Dupa succesul obtinut in tari ca Spania, Ungaria, Olanda, Belgia, Turcia si Anglia, Inna a castigat luna aceasta trofeul Artist Of The Year in cadrul Eska Music Awards 2010, unul dintre cele mai importante evenimente muzicale din Polonia, scrie site-ul artistei.

Dupa ce a devenit primul artist roman care se situeaza pe pozitia intai intr-un clasament realizat de Billboard si a ajuns pe locul 1 in UK Dance Chart, Inna continua sa fie apreciata in Europa. Artista in varsta de 23 de ani a primit zilele trecute premiul Artist of The Year in cadrul Eska Music Awards (EMA).

EMA are loc in fiecare an incepand cu 2002, in luna aprilie, fiind organizat de cel mai apreciat radio polonez (radio Eska). Premiul obtinut de cantareata din Romania a fost oferit pe baza difuzarilor la radio si a popularitatii in randul fanilor polonezi, fiind totodata cea mai importanta distinctie pe care o poate primi un artist international.

Cu ocazia evenimentului desfasurat la Lodz, Inna a interpretat un potpuriu alcatuit din piesele No Limit, Senorita si Amazing.

Inna nu este singurul artist roman apreciat in Polonia. Anul trecut, single-ul Obsession al lui Marius Nedelcu (ex-Akcent) a devenit imnul televiziunii Eska TV, lansate in luna aprilie (televiziune aflata in acelasi trust cu Radio Eska).