"Cand vine vorba despre Bucuresti intotdeauna exista o umbra de emotie. Un oras cufundat in istorie si traditie! Sunt absolut incantat si onorat ca am fost din nou invitati la Bucuresti, dupa succesul din 2008. Este o sansa foarte buna pentru a perfectiona relatia de prietenie pe care o avem!", spune Michael Flatley, intr-o scrisoare transmisa publicului din Romania. Artistul va fi prezent in Capitala pe 31 mai, alaturi de Lord Of The Dance, in cadrul a doua spectacole care vor avea loc la Sala Palatului.

In cadrul unei scrisori transmise publicului roman, Michael Flatley, regizor si coregraf al celebrului spectacol, a vorbit despre bucuria de a putea vizita atat de multe tari. "Fiecare este diferita, chiar daca impart aceleasi granite, niciuna nu seamana cu cealalta. Este o placere de necrezut sa poti experimenta tot ce are o tara mai frumos de oferit, o cultura noua si traditii vechi si frumoase.”

Dupa succesul pe care Lord Of The Dance l-a avut in urma cu doi ani in Bucuresti, irlandezii sosesc din nou in tara noastra, pentru a pune in scena lupta dintre Bine si Rau. Folclorul irlandez este cel care sta la baza acestei povesti si aduce impreuna limbajul universal al dansului, muzica, luminile si efectele pirotehnice.

Show-ul irlandezilor se numara printre cele mai de succes spectacole din lume, doborand recordurile de box-office in mai multe tari.

Creatorul acestui spectacol, Michael Flatley, detine recordul Guiness Book pentru “cele mai rapide picioare din lume”, avand performanta de 35 de pasi de step pe secunda. Michael a castigat acest titlu prin doborarea propriului record, de 28 de pasi de step pe secunda, stabilit in 1989.

Pasiunea lui pentru dans a inceput la varsta de 11 ani, fiind influentat de catre mama si bunica acestuia, care erau campioane la dans in Irlanda.

Spectacolele Lord Of The Dance vor avea loc pe 31 mai, incepand cu orele 16:00 si 20:00, la Sala Palatului din Bucuresti. Biletele se gasesc la Sala Palatului, Magazinele Diverta, Muzica, si online pe myticket.ro, bilete.ro, ticketpoint.ro, blt.ro, si biletoo.ro si bilet.ro.