Actorul Sean Penn a fost plasat sub supraveghere judiciara timp de trei ani si a fost condamnat la 300 de ore de munca in folosul comunitatii, dupa ce a atacat un fotograf in octombrie 2009, a anuntat procuratura din Los Angeles, relateaza AP, care citeaza site-ul TMZ.com.

Premiat cu Oscar pentru rolurile din "Mystic River" si "Milk", Penn va trebui sa urmeze si un program de consiliere psihologica pentru controlul furiei.

Sean Penn a fost reprezentat la proces de avocat, care nu a contestat acuzatiile.

El ar putea executa cele 300 de ore de munca in folosul comunitatii in Haiti, unde celebrul actor este implicat in eforturile umanitare de mai mult timp. Presa a relatat recent ca Sean Penn a salvat doi haitieni, dupa ce acestia fusesera prinsi sub daramaturile unei cladiri, potrivit Agerpres.

Penn - care conduce organizatia umanitara Jenkins-Penn Haitian Relief Organization - a reusit singur sa-i elibereze pe cei doi, dupa care i-a transportat la un spital din capitala tarii, Port-au-Prince. Actorul a asteptat ca femeia si copilul sa fie tratati, dupa care i-a luat in locuinta sa din Haiti, intrucat acestia nu aveau unde sa mearga.

Mai multe aici.