Tataee, BUG Mafia: Am primit de curand o oferta din partea GSP pentru a introduce piesa pe o compilatie de "protest", insa am refuzat

de Redactia     HotNews.ro
Luni, 17 mai 2010, 15:50 Life | Showbiz


Tataee (BUG Mafia)
Foto: HotNews.ro
I se spune Tataee sau Mr. Juice si este liderul formatiei BUG Mafia, cea mai importanta trupa de hip hop din Romania. Vlad Irimia a discutat online cu cititorii HotNews despre piesa "Bag P***-n Lume Si V-o Fac Cadou". Piesa, cu un puternic mesaj social, a fost preluata imediat de citiva blogeri si propusa drept imn al "insurgentei sociale" ce va veni in acest an de criza.

Pentru prima data in istoria trupei, B.U.G. Mafia a folosit o reinterpretare a unei parti dintr-o piesa a unui artist renumit. Este vorba de “Amintire cu haiduci” a regretatului folkist Valeriu Sterian. Cantecul recent lansat va beneficia si de un videoclip si va fi inclus pe urmatorul album al trupei.

BUG Mafia este una dintre cele mai valoroase formatii din Romania. S-a infiintat in 1995 si ii are ca membri pe Vlad Irimia (Tataee), Dragos Neagu (Caddy) si Alin Demeter (Uzzi). Pana in prezent, trupa a lansat 11 albume si 6 maxi-single-uri, anul acesta fiind anuntata aparitia a doua noi materiale discografice.

Vlad Irimia s-a nascut pe 17 octombrie 1976. A avut mai multe nume de scena, fiind cunoscut si ca Doom si Mr. Juice, supranumele de Tataee fiind primit de la un prieten. A semnat, pe langa albumele B.U.G. Mafia, si proiecte ale unor formatii si artisti precum XXL & 10 Grei, La Familia, M&G, Parazitii, Villy, Ganja, Luchian etc.


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.


Întrebari puse de cititorii HotNews.ro:


 • Întrebarea nr. 1 ispy

  stilul hip hop nu e prea popular in romania deoarece categoria vizata de acest stil muzical e inecata in manele. v-ati gandit la o schimbare de stil ceva mai apropiat de ce asculta suburbiile?

  • Vlad Irimia

   Cred ca hip-hop-ul este foarte popular in Romania, dovada fiind succesul inregistrat de trupele de gen. Nu vom schimba stilul.

 • Întrebarea nr. 2 Handrews

  1. Care este mesajul piesei "Bag P***-n Lume Si V-o Fac Cadou"?
  2. Vorbind despre mesaje sociale, in ce fel isi propune muzica B.U.G. Mafia sa educe publicul?
  3. Care sunt valorile pe care muzica B.U.G. Mafia le promoveaza?

  • Vlad Irimia

   1. Mesajul piesei BPLSVFC este de revolta impotriva sistemulul, dar nu neaparat in sensul literal al cuvantului. E vorba mai mult de o incitare la gandire pentru fiecare din ascultatorii piesei.
   2. Nu ne propunem sa educam publicul, acest lucru al trebui sa il faca parintii, scoala si legea.
   3. Independenta, demnitate, verticalitate, rezistenta in fata lucrurilor mai putin pozitive pe care viata ni le "ofera".

 • Întrebarea nr. 3 trm

  - pe cand o piesa care sa-i indemne pe romani sa nu mai lucreze la negru?
  - pe cand o piesa care sa-i indemne pe romani sa-si declare toate veniturile?
  - pe cand o piesa care sa-i indemne pe romani sa-si cumpere bilet cand merg cu trenul sau cu orice alt mijloc de transport in comun?
  - pe cand o piesa care sa-i indemne pe romani sa ceara bon de oricate ori cumpara cate ceva?

  • Vlad Irimia

   1. Cand statul roman si intreg sistemul din Romania vor da inapoi ce primesc din impozite.
   2. Idem 1.
   3. Cand transportul in comun va justifica acest lucru. Am folosit si noi transportul feroviar din Romania si cred ca, in multe cazuri, ar trebui ca cei ce calatoresc sa primeasca bani pentru asta.
   4. Nu vom face o piesa despre asa ceva niciodata... :)

 • Întrebarea nr. 4 nae

  Care e sanzatia cand iti ia un exaltat o piesa si incearca sa o puna in aplicare literal? Satisfactie? Ingrijorare?

  • Vlad Irimia

   Nu am fost pusi intr-o astfel de situatie niciodata. Bineinteles ca nu sugeram niciunui ascultator B.U.G. Mafia acest lucru.

 • Întrebarea nr. 5 Andu

  Este nevoie de o astfel de miscare impotriva masurilor guvernului?
  De ce nu a fost organizata o astfel de miscare si atunci cand firmele private au concediat (si inca o fac) poate la fel de multi angajati si au scazut salariile cu mai mult de 25%?
  Functionarii publici si toate celelalte categorii asistate social sunt platiti din contributiile la buget ale firmelor private. Din moment ce contributiile au scazut, in mare parte si din cauza incompentetei lor (a se vedea functionarii din primarii, MEF si alte organisme ale statului) cum pot avea pretentia de a primi salarii identice?
  Am vazut ca se mai dau ca exemplu achizitiile publice paguboase ca vinovate pentru saracirea bugetului. TOATE achizitiile publice se fac tot prin organisme ale statului, deci daca ei accepta aceste licitatii isi fura singuri caciula, ce vina au ceilalti cetateni pentru ca ei sunt incompetenti?

  • Vlad Irimia

   1. Cred ca da, mai ales din partea celor afectati direct de aceste masuri si, din pacate, suntem destul de multi.
   2. Intrebati sindicatele ce au membrii in sistemul privat.
   3. In cazul majoritatii oamenilor ce muncesc in sistemul bugetar nu cred ca se poate pune problema unei puteri de decizie in privinta banilor incasati din impozite. Vinovatii pentru situatia de fata sunt cei ce administreaza aceste sume. De la ministri la primari.
   4. Sunt de acord cu faptul ca incompetenta e de vina, insa, asa cum am spus si mai sus, e vorba de incompetenta unei mici parti a sistemului.

 • Întrebarea nr. 6 alex

  Salut Vlad,

  Violenta verbala poate fi si un mod de prevenire a violentei fizice (refularea verbala reduce nevoia de a avea si o actiune fizica), dar si un mod de activare a acesteia.

  Voi ce va doriti prin acest cantec? O insurgenta sociala pasnica sau una "violenta"? Ce veti face daca nu mai puteti controla efectul cantecelor voastre asupra societatii?

  Toate cele bune.

  Un fost coleg de liceu si om de Pantelimon

  • Vlad Irimia

   1. Sa trezim constiinta sociala a celor ce o asculta. Fiecare ar trebui sa gandeasca mult mai atent in legatura cu ce se intampla la noi in tara si sa actioneze pe masura concluziilor.
   2. Nu este indatorirea noastra sa pastram ordinea publica.

 • Întrebarea nr. 7 Ionut

  1. V-a fost solicitata creearea acestei piese de catre vreo persoana politica sau de vreun partid politic?
  2. Ati primit bani din partea vreunei persoane sau forte politice din romania pentru a creea acesta piesa?
  3. Cum va afecteaza personal masurile anuntate de guvern?
  4. Considerati ca in situatia in care se afla Romania numai sectorul privat trebuie sa plateasca factura?
  5. Si ultima intrebare: Ce parere aveti despre fraza: "I se spune Tataee sau Mr. Juice si este liderul formatiei BUG Mafia, cea mai importanta trupa de hip hop din Romania."?

  • Vlad Irimia

   1. Nu ne-a fost solicitata crearea acestei piese de catre o entitate, fie ea persoana fizica sau juridica. Deci nu si nu.
   2. Nu am primit bani de la nimeni pentru compunerea si inregistrarea acestei piese.
   3. Pe langa faptul ca avem toti 3 membrii ai familiilor noastre ce muncesc in sistemul bugetar sau sunt pensionari, aceste masuri afecteaza veniturile unei parti foarte consistente a societatii, deci, indirect, trupa B.U.G. Mafia.
   4. Nu, bineinteles ca nu, si noi suntem "privati", insa nici nu putem sa lasam "pupa" sa ia apa pentru ca ne vom scufunda cu totii.
   5. "I se spune Tataee" si "trupa hip-hop" sunt adevarate, celelalte sunt inflorituri de presa. Nu sunt liderul trupei si nici nu cred ca putem fi categorisiti ca fiind "cea mai importanta trupa hip-hop din Romania", acest lucru fiind o chestiune de gusturi.

 • Întrebarea nr. 8 Mamaee

  Oare arta trebuie sa scoata ce e mai bun in om, sau ce e mai rau?

  Oare "puternicul mesaj social" trebuie sa fie neaparat anarhic, indecent, vulgar si injurios? Sau altfel nu se vinde mesajul asta "social"?

  • Vlad Irimia

   1. Arta trebuie sa te faca sa simti ceva. Datorita experientelor diferite prin care trecem fiecare, vom simti diferit in legatura cu majoritatea lucrurilor/intamplarilor la care asistam.
   2. Am vandut mai bine cand mesajul social a fost mai "cuminte", ca in cazul piesei "Poveste Fara Sfarsit". Dar B.U.G. Mafia exprima si prezinta viata asa cum e ea, iar daca am ocoli acest fel de limbaj nu am mai face acest lucru cu realism.

 • Întrebarea nr. 9 Ionut

  -De ce sint necesare obscenitatile in muzica?
  -Nu credeti ca prin aceasta piesa profitati josnic de o situatie grava prin care chiar trec unii oameni?
  -La fel, credeti ca Valeriu Sterian ar fi acceptat aceasta colaborare?
  -Daca Mafia sau hip-hop-ul (cel putin la origini) a dorit vreodata dreptatea sociala, cum credeti ca prin aceasta piesa reusiti acest lucru?

  Multumesc!

  • Vlad Irimia

   1. Nu sunt necesare, este alegerea noastra sa facem muzica asa cum o facem. N e ok pentru dumneavoastra? Exista multe alte trupe care nu au asa ceva in texte. Simplu.
   2. Nu, pentru ca si noi trecem prin momente dificile in aceasta perioada.
   3. Nu stiu. Fiul sau, Oliver Sterian, a acceptat pentru ca a spus ca este de acord cu mesajul piesei. Stiu insa ca Vali Sterian avea o parere buna despre ceea ce faceam noi in perioada cat prezenta noastra pe piata muzicala din Romania s-a intersectat cu Cariere dansului.
   4. Nu cred ca hip-hop-ul a dorit "dreptatea sociala" ca mesaj general. Fiecare artist a abordat ce probleme si teme a crezut de cuviinta. Nu se paote generaliza, la fel cum nici in cazul muzicii rock nu se poate face asta.

 • Întrebarea nr. 10 judex

  1) Sunteti compozittor profesionist ?
  2) Cantecele dvs. v-au adus pana acum castiguri materiale ? In special, piesa aceasta se dovedeste profitabila ?
  3) Sunteti mai curand bogati sau saraci ?
  4) Cum va afecteaza scaderea salariilor bugetarilor in Romania si in tarile UE ? A scazut numarul spectatorilor la concertele dvs ?
  5) Aveti semnat deja vreuun contract cu o casa de discuri pentru acesta cantec ? Dar cu vreun partid politic, sau canal TV ?
  6) Ati cantat piesa aceasta pe la vreo nunta ? Daca da, are succes la public ?

  • Vlad Irimia

   1. Atat timp cat castig bani din asta, da, pot fi considerat compozitor profesionist. Dar nu am urmat nicio scoala de muzica, daca la asta va referati.
   2. Piesele noastre ne-au adus castiguri materiale. Aceatsa piesa nu ne-a adus pana acum castiguri materiale, in niciun caz mai mult decat altele. In cazul acesta castigurile se vor putea cuantiza doar prin cererile de concerte, insa este prematur sa fac o apreciere.
   3. A scazut pretul ce poate fi cerut pentru fiecare concert in parte, la fel ca in cazul tuturor artistilor romani. Consumul a scazut in cluburi, acestea fiind locatiile predilecte in care noi ne facem meseria, de aici si preturile noastre mai mici.
   4. Nu. Ni s-au facut oferte de a pune piesa pe piata, insa nu am acceptat. B.U.G. Mafia isi va distribui muzica incepand cu anul 2010 pe internet, gratuit. Am primit de curan o oferta din partea GSP pentru a introduce piesa pe o compilatie de "protest", insa am refuzat din cauza motivului precizat anterior.
   5. B.U.G. Mafia nu a cantat, nu canta si nu va canta la nunti, botezuri sau alte petreceri private. Succesul piesei la public il putem cuantiza din vizionarile de pe YouTube si din accesarile site-ului nostru.

 • Întrebarea nr. 11 ASIMO

  Vlad, te salut!
  Am ascultat BUG Mafia o mare parte a primei mele tinereti, de fapt de la inceputuri pana prin 2001, acum insa, privind retrospectiv, imi e aproape rusine de asta. Spun "aproape" pentru ca imi accept ca scuza varsta plina de "rebeliune" si "anarhism". Acum intrebarea:
  Nu vi se pare ca dupa 15 ani in care ati spus de n ori aceleasi lucruri cu alte cuvinte povestea BUG Mafia tinde sa devina telenovela? Nu sunteti deschizatori de drumuri, nu sunteti nici un fel Deep Purple al genului muzical pe care il promovati, ca atare nu iti pare ca ar fi trebuit sa va "reorientati" catre subiecte mai nobile? Ca pana una alta, nici voi nu mai aveti 18 ani, nu?
  Nu intelege in intrebarea mea o jignire, este doar un gand nascut din "plictisul" pe care simt cand aud sau citesc despre BUG Mafia, care gand nu implica faptul de a fi impotriva voastra sau a muzicii voastre! Iar ca oameni, aveti tot respectul meu! :-)

  • Vlad Irimia

   1. Povestea Directia 5, care canta pe aproape toate piesele despre dragoste, e o telenovela? Nu ne consideram a fi o "telenovela".
   2. Noi vorbim despre viata reala si in Romania nu sunt prea multe subiecte nobile legate de acest lucru. Dar, ca sa iti dau exemple, "O Lume Nebuna, Nebuna De Tot", "Cu Talpile Arse".
   3. Ice Cube a trecut de mult de 40 de ani... Vom canta ce vom dori noi atat timp cat vom fi relevanti pentru publicul nostru. Apoi e posibil sa renuntam.

 • Întrebarea nr. 12 bgd

  Piesa se vrea a fi o sinteza a societatii bolnave in care traim, incerci sa schimbi ceva prin mesajul piesei sau pur si simplu e un mod de exploatare a situatiei de fata prin care doresti sa vinzi cat mai mult?
  "Baiatul de cartier" reprezinta cel mai bine societatea in ansamblu si ca baiat de cartier presupun ca ai trecut in ultimii 20 de ani prin tot felul de situatii....cum vede un fost "baiat de cartier" Romania astazi (ma refer la oameni) si ce crezi ca ar trebui facut pt a schimba mentalitatea romanului de rand si in special a tinerilor?
  A...si inca ceva, referitor la tine si la formatie. E evident ca imbatraniti si probabil nu veti mai canta foarte multi ani....ce planuri de viitor ai?

  • Vlad Irimia

   1. Incercam sa schimbam abordarea pe care o au ascultatorii nostrii fata de sistemul din Romania. Nepasarea trebuie sa dispara.
   2. Cred ca am desris destul de bine ce vedem noi in Romania in toti acesti ani in textele pieselor noastre. Cred ca legile din Romania ar trebui aplicate pentru a ne schimba mentalitatea.
   3. Am scris si mai sus, vom canta inca multi ani de acum inainte. Ce vom face daca ne vom lasa de asta? Probabil ca vom lucra tot in acest domeniu.

 • Întrebarea nr. 13 qqq

  abia astept sa ascult noua piesa. nu sunt deloc fan hip-hop insa imi place mult muzica lui Valeriu Sterian, inclusiv piesa pe care o sa o prelucrati voi. intrebarile de la mine ar fi:
  1. de unde ideea de a prelucra o astfel de piesa, o mica capodopera a muzicii folk-rock romanesti?
  2. cine va dat dreptul sa faceti asa ceva (daca Valeriu Sterian ar fi sau nu de acord din pacate nu o sa stim niciodata)? si, sper ca nu e vorba de vre-o casa de discuri care a primit multi bani pentru asta, pentru ca asta chiar ar fi strigator la cer si mesajul social al piesei ar fi nul.

  • Vlad Irimia

   1. Suntem fani Vali Sterian si ni s-a parut foarte potrivit textul sau pe piesa noastra.
   2. Fiul sau, Oliver Sterian, este cel ce ne-a dat acordul sa folosim textul si muzica tatalui sau. Nu ni s-au pretins bani pentru asta.

 • Întrebarea nr. 14 Unu`

  Bravos pentru Melodie.. versurile sunt extraordinare si din pacate reflecta realitatea ingrozitoarea din aceasta tara.. pacat .. se poate mult mai mult dar nu se vrea.. se distruge tot .. inclusiv viitorul copiilor nostrii.

  Va intreb: Credeti ca mai avem vreo sansa noi cei de acum cu varste intre 25-35 ? Dar copiii nostrii care vor trai intr-o lume "sa mor io" ??

  Bravos
  Peace

  • Vlad Irimia

   1. Nu stiu ce sanse avem sa traim mai bine decat acum, dar trebuie sa ne asumam si noi alegerile pe care le facem si, daca ele nu se dovedesc a fi bune, sa luam atitudine in legatura cu greselile oamenilor care ne conduc.
   2. Sper ca voi trai vremuri in care sa vad copiii Romaniei traind intr-un stat civilizat, insa mi-e greu sa vizualizez acum acel moment.

 • Întrebarea nr. 15 Sergiu

  1. Are melodia asta vreo finalitate ? Poate sa ii determine pe oameni sa ia atitudine ?

  2. Ce atitudine crezi ca este potrivita in momentele astea pentru Romania ?

  3. Crezi ca protestele de strada pot aduce vreo schimbare in Romania ?

  4. Care crezi ca ar fi solutiile concrete de scoatere a Romaniei din recesiune ?

  • Vlad Irimia

   1. Sper ca ii va face sa gandesca pe cont propriu. Daca o parte din ei vor dori sa faca mai mult de atat, foarte bine.
   2. Constientizare si responsabilitate. In acelasi timp, orice luare de atitudine ne-ar face bine, pentru ca orice e mai bine decat sa stam in liniste. Asta inseamna democratia.
   3. A functionat altceva pana acum? Nu stiu, sincer nu am vazut optiuni foarte fericite la actuala conducere.
   4. O echipa de oameni care se pricep la managementul banilor si care sa-si asume responsabilitatea unor decizii, pentru ca lipsa unor decizii timpurii ne-a adus in aceasta situatie. Eu as fi scazut taxele la inceputul anului 2008, insa nu pot fi numit un expert in finante.

 • Întrebarea nr. 16 jerome

  daca m-as apuca acum sa zic, parazitii din hip-hop, care plagiaza si se imbogatesc pe sema prostilor  carora le place sa asculte cuvinte obscene, moarte lor!, ti-ar placea. E o problema de autencitate a mesajului, daca el e o revolta adevarata sau nu.

  De ce revolta voastra ar fi autentica?

  Doi, cum va pozitionati fata de trupa "Parazitii" ?

  Trei, mai traiti din muzica sau din afaceri vine grosul banilor vostri\ai tai?

  • Vlad Irimia

   1. Nu ma incanta cu absolut nimic injuriile la adresa trupei Parazitii.
   2. Nu se simte autenticitatea in textul/textele pieselor noastre? Revolta noastra e autentica in primul rand pentru noi, ar fi fost mult mai simplu sa facem o piesa "de radio".
   3. Abordam acelasi gen muzical.
   4. Nu avem alte afaceri pe langa muzica, doar din asta traim.

 • Întrebarea nr. 17 IonVasile

  Intrebari :

  1. Cum ti se pare, ca o mana de blogarasi,forumisti si postaci te trag la raspundere pentru ce se intampla in tara asta, doar pentru ca ai lansat o melodie?

  2. Daca ai auzi ca 10 senatori corupti, au murit intr-o explozie de bomba, bomba pusa de un fan Mafia, cum te-ai simti :
  - mandru
  - indiferent
  - manios


  3. Fata de albumele anterioare, mesajele sociale vor fi in procentaj mai mare? La ce ma refer, vom auzi mai putin despre femei,bani si droguri si mai mult despre mocirla in care se scada toti romanii?

  4. Ca sa fiu in ton, cu restul intrebarilor postate: pe langa maximizarea profitului de pe urma brandului BUG MAFIA (plan de afaceri 5 ani, etc), poti sa ne spui daca ai cumva proiect pe viitor cu tenta sociala?(nu ma refer sa dai o ciorba moka, ci sa zicem sa iti doresti sa dai ceva inapoi romanilor, ceva in afara de muzica)

  • Vlad Irimia

   1. E dreptul la opinie si il salut. Macar atat sa putem spune ca am castigat odata cu democratia...
   2. Nicinuna din optiunile tale. As fi dezamagit. Ca acum. De faptul ca sistemul roman a lasat niste senatori corupti in libertate, de faptul ca i-au permis unui om accesul la explozibili...
   3. Nu cred, din ce avem noi in "lista" nu pare a di asa.
   4. Da, bineinteles ca mi-ar place sa ajut cu ce pot. Si o voi face in viitor. Am facut propuneri destul de serioase in timp pe aceasta tema, insa nu au fost luate in calcul.

 • Întrebarea nr. 18 antisoc_ial

  Prima intrebare am pus-o. Astept de mai bine de 15 ani ca "artistii" de la BUG sa scoata "altceva". Cand oare? Ceea ce scoateti voi in eter se adreseaza numai celor din penetenciare? Numai antimanelistilor? Mai baieti ati rupe publicul si ati sparge piata daca ati afisa un mesaj anti-guvernamental (de ex) decent cu sugerari si ironii care sa se simta. Pe mine in melodia asta nu m-a facut sa vibrez decat ce-a scris Sterian. Pacat ca inca n-ati inteles la varsta voastra si ce vrem noi, publicul. Eu va zic sincer ar iesi si profesorii si doctorii si alte categorii in strada daca s-ar identifica cu mesajele voastre.

  • Vlad Irimia

   1. Nu ne adresam doar celor din penitenciare sau numai anti-manelistilor. Asculta mai atent. Limbajul nu il vom schimba niciodata insa. Cat despre intelegrea noastra in legatura cu ce doreste publicul... Piesa face 40000 de vizualizari pe YouTube in fiecare zi. Poate nu am inteles ce doriti dumneavoastra de la noi...

 • Întrebarea nr. 19 qqq

  o mica rectificare, am ascultat intre timp piesa si am aflat si cine v-a dat acordul. este mai bine decat ma asteptam. insa toata lumea stie deja lucrurile pe care le repetati voi, intrebarea ar fi de ce nu vine nimeni cu solutii? (altele decat sa faci ce spune titlul piesei).
  astept si o piesa cu mesaje pozitive si solutii pentru fanii vostrii.

  • Vlad Irimia

   1. Sa ofere B.U.G. Mafia solutii pentru populatia Romaniei? Nu ar trebui ca solutiile sa vina de la alesii tarii si de la cei ce ne guverneaza?

 • Întrebarea nr. 20 petre

  Dumneavoastra credeti cu adevarat daca iesim in strada rezolvam ceva? haos si dezordine, pentru ce ? sa intre altii la putere sa ia acealeasi masuri, apoi poate o sa compuneti alta melodie "aduceti guvenul Boc inapoi " mi-e sila de voi ...nu e timpul de revolta acum, trebuie sa gandim cum sa iesim din asta, sa gasim adevaratii oligarhi care ne-au furat tara si au vandut-o la fier vechi ...noi am vrea sa venim inapoi in tara sa investim banii pe care i-am muncit in strainatate, nu sa gasim o tara calcata in picioare de scandalagii si instigatori. Solutii, nu slogane !

  • Vlad Irimia

   1. Am scris si mai sus. Solutiile trebuie sa vina din alta parte, nu de la cei ce fac muzica.

 • Întrebarea nr. 21 Dani

  Vulgaritatea tine de impulsivitatea unui caracter. Inteleg, este dificila pentru toti aceasta perioada. Credeti, insa, ca este demn pentru un artist sa promoveze astfel de reactii? Se presupune ca rolul muzicii, al artei in general, este sa innobileze, nu sa starneasca reactiile impulsive, de revolta.

  • Vlad Irimia

   1. Cred ca avem libertatea de a promova ce dorim noi, la fel cum dumneavoastra aveti libertatea de a nu da atentie ideilor pe care le promovam noi. Exista foarte multi artisti considerati a fi foarte valorosi in lume care sunt mult mai agresivi decat noi in mesaj si nu ma refer neaparat la cei ce fac muzica.

 • Întrebarea nr. 22 andreea

  Banuiesc ca asocierea clipului cu mitingul va va spori vanzarea albumului . Deci voi aveti de castigat de pe urma mitingului.
  Va intreb atunci , daca tot se discuta atata politica :
  Sunteti afiliati vreunui partid politic ?
  Cu ce partid politic simpatizati , votati , etc ?

  • Vlad Irimia

   1. Albumul se va distribui gratuit pe internet si va fi disponibil in toamna.
   2. Nu suntem afiliati niciunui partid politic.
   3. E o optiune pe care prefer sa o pastrez pentru mine/noi. Ca sa nu influentam fanii...

 • Întrebarea nr. 23 helium

  O sa abordez un subiect care face referire la intreb rapul romanesc(ce a fost, ce este si ce va fi) si nu numai la Bug Mafia.

  Care sunt relatiile actuale ale trupei cu alte trupe si care sunt premizele unor colaborari?

  Ce parere are Tataee despre rapul romananesc in situatia actuala si cum vede integrarea noului val, sa fie doar o latura tanara, subreda si talentata care se va stinge usor cum au facut altii in trecut sau o noua era in care se vor succede noi generatii, de altfel cum vezi si continuitatea rapului romanesc.

  Ce parere a avut si are Tataee despre trupe si MC de calitatate precum Deceneu, Pirats Klan, RACLA si alte trupe si MC care s-au stins si de care au ramas doar amintirile?

  Succes pe viitor.

  • Vlad Irimia

   1. Nu stiu deocamdata cu ce artisti hip-hop vom colabora in viitor.
   2. Cred ca este foarte bine ca se face mult mai mult decat se facea pana acum. Restul tine de public si de aprecierea pe care acesta o va da fiecarui artist in parte.
   3. E pacat ca au renuntat, insa nu sunt eu in masura sa judec aceste decizii ale lor.

 • Întrebarea nr. 24 dr dre

  l-as întreba pe tataee cum ar fi fost primita/acceptata aceasta piesa pe la inceputul anilor 90?!

  • Vlad Irimia

   Cred ca ar fi fost un soc mult mai mare decat acum si ar fi creat o si mai mare controversa, asta datorita faptului ca atunci astfel de mesaje si mai ales modul in care am "ambalat" noi ideea piesei erau inexistente in Romania.

 • Întrebarea nr. 25 Straistaru Eugen

  A-ti incheiat o colaborare cu un partid ca aceasta melodie sa fie folosita in varii scopuri si care este ID-ul sub care BUG si dvs postati pe YouTube?

  • Vlad Irimia

   1. Nu am inchiat nicio colaborare sau protocol cu un partid politic pentru aceasta piesa sau pentru altceva.
   2. http://www.youtube.com/bugmafia

 • Întrebarea nr. 26 Omu' din lift

  1.Dat fiind ca publicul formatiei B.U.G. are o medie de varsta cuprinsa intre 14 si 20 de ani, care este mesajul pe care formatia vrea sa il trasmita acestui public?
  2. De ce a trebuit sa intinati memoria lui Vali Sterian cu o asemenea "abordare" a melodiei lui? Ati ramas fara inspiratie?
  3. Ati avut vreodata inspiratie alta decat miscarea negrilor si hip hop'ul american ?
  4. Aveti potential dar vremurile pe care le traim nu se mai reflecta in muzica voastra. Pe cand o schimbare de stil?

  Respect pentru fiecare component al formatiei si mult succes in continuare!

  Omu' din lift

  • Vlad Irimia

   1. Publicul majoritar al trupei este acum intre 20 si 35 de ani. Si cred ca mesajul este destul de clar.
   2. Este parerea ta si o respectam. Tine de gusturi muzicale.
   3. Intotdeauna am avut ca inspiratie Romania.
   4. Nu va exista o schimbare de stil.

 • Întrebarea nr. 27 nik

  Salut, Vlad. As vrea sa stiu cum vede Vlad, nu Tataee, ceea ce se intampla la momentul actual in tara, si daca versurile si limbajul folosit in melodie te caracterizeaza, sau e folosit pentru a avea ecou in anumite categorii sociale?

  • Vlad Irimia

   1. Sunt foarte dezamagit de ce se intampla in Romania in aceasta perioada si nu numai. Sunt dezamagit de toate guvernele ce au condus Romania si de noi ca am acceptat modul in care am fost condusi.
   2. Da, versurile si limbajul ma caracterizeaza, la fel cum ma caracterizeaza si sa fiu foarte diplomat si elegant in anumite cazuri. In cazul piesei a fost cazul exprimarii pe care am folosit-o.

 • Întrebarea nr. 28 Andrei

  Credeti ca miscarile de strada pot sa scoata tara din criza? ( eu stiu raspunsul la aceasta intrebare dar as vrea sa stiu parerea voastra)

  • Vlad Irimia

   Incepand de aici, voi raspunde de acasa la rugamintea celor de la Hotnews.ro si voi incepe cu raspunsul pentru o intrebare "sarita".

   judex a intrebat:
   3) Sunteti mai curand bogati sau saraci ?
   Suntem mai degraba saraci. Dar, ca medie de venituri, cred ca suntem peste marea majoritate a romanilor.

   Imi cer scuze, Andrei.

   Nu miscarile de strada vor scoate tara din criza, nu suntem prosti sa credem asa ceva. Crestera resposabilitatii oamenilor ce ne conduc in urma unor asemenea miscari poate scoate tara din criza.

 • Întrebarea nr. 29 Norbi(MAFIA SATU MARE)

  In primul rand va felicit pentru piesa noua care este forte tare (genial).Nu stiu daca sa mai intrebat daca da scuze.Cand va aparea aproximativ video clipul piesei.

  • Vlad Irimia

   Clipul piesei este in productie. Speram sa fie gata cat mai curand.

 • Întrebarea nr. 30 Adelina

  Videoclipul piesei o sa fie conceput astfel incat sa fie difuzat si la tv...???

  • Vlad Irimia

   Asa cum nici piesa nu a fost conceputa pentru media conventionala (7:13 minute), nici clipul nu va fi gandit si produs asa. Daca insa vor fi televiziuni care vor dori sa difuzeze clipul, va exista o varianta cenzurata, la fel ca si in cazul piesei.

 • Întrebarea nr. 31 Dodonel

  Pe la Craiova nu aveti si voi concert ?

  • Vlad Irimia

   Deocamdata nu avem nimic stabilit pentru Craiova.

 • Întrebarea nr. 32 Danny Montana (Di Monty)

  Salut! Imi place piesa, versurile, Villy da excelent pe refren, astept cu nerabdare videoclipul. Insa piesa e facuta pentru a prinde la public, dat fiind contextul social si politic actual. Eu astept o piesa gangsta rap in cel mai pur sens al cuvantului, asa cum au fost "La vorbitor" sau "Dupa blocuri" spre exemplu. Pe cand ceva clasic B.U.G. Mafia?

  • Vlad Irimia

   Toate piesele B.U.G. Mafia sunt facute pentru a place publicului, insa e exagerat sa spui ca piesa asta e facuta special pentru asta. "Clasic" e ceva care tine de gusturi, dupa cate vad eu din argumentarea ta.

 • Întrebarea nr. 33 Doru

  Ai avea curajul sa iti asumi rolul de lider al unei miscari sociale? Revolutia nr. 2, de data asta una reala.... Oamenii au ajuns la limita suportabilitatii, mizeriileastea cheltuie bani publici pe licitatii trucate (portalul eRomania = 500 mil Euro de ex), apoi pun tot felul de impozite infecte pentru a recupera pagubele. Deci, ai avea curajul sa iti asumi rolul de lider al unei miscari sociale?

  • Vlad Irimia

   Treaba cu portalul este, intr-adevar, o escrocherie imensa. Nu as fi cel mai bun lider al unei astfel de miscari. Asa cum spun si destul de multi mai sus, vorbesc prea urat... Serios vorbind, chiar nu e locul meu sa imi asum ceva ce nu imi apartine, adica o revolta populara. Pot cel mult sa o sustin.

 • Întrebarea nr. 34 big ben

  de ce nu ati ripostat in mom in care anumite trupe din h.h. romanesc v-au atacat..desi e un exemplu de clasa data faptu ca nici macar nu i-ati bagat in seama..si de ce nu mai faceti un proiect stil casa..cu noi artisti h.h.

  • Vlad Irimia

   1. Pentru ca nu am vrut sa dam satisfactie. Cum ai spus si tu, tine de abordare.
   2. Preferam ca in perioada urmatoare sa ne preocupe B.U.G. Mafia.

 • Întrebarea nr. 35 gechi

  1. care e piesa care tie iti plece cel mai mult din hiphop-ul romanesc (exceptand BUG Mafia)?

  • Vlad Irimia

   Sunt destul de multe piese care imi plac si ar fi nedrept sa numesc una din ele ca fiind mai buna decat celelalte.

 • Întrebarea nr. 36 alex

  ati face o colaborare cu Cedry2k? pe cand? iti place Cedry2k ca MC? mersi

  • Vlad Irimia

   Nu stiu cu cine vom colabora in viitor. Imi place pe unele piese, pe altele nu foarte mult. Dar e clar ca e foarte talentat si e o treaba de gusturi pana la urma.

 • Întrebarea nr. 37 Doru-2

  Ce v-a motivat si ce va motiveaza sa atingeti problema sociala in piesele voastre?Multumesc

  • Vlad Irimia

   Faptul ca suntem legati total de ceea ce se intampla in jurul nostru din acest punct de vedere.

22605 vizualizari

 • manele hop (Luni, 17 mai 2010, 15:11)

  ispy [anonim]

  stilul hip hop nu e prea popular in romania deoarece categoria vizata de acest stil muzical e inecata in manele. v-ati gandit la o schimbare de stil ceva mai apropiat de ce asculta suburbiile?
  • Nu sunt de accord (Marţi, 18 mai 2010, 11:00)

   Vlad Irimia [hotnews.ro] i-a raspuns lui ispy

   Cred ca hip-hop-ul este foarte popular in Romania, dovada fiind succesul inregistrat de trupele de gen. Nu vom schimba stilul.
 • Despre muzica si mesaj (Luni, 17 mai 2010, 16:09)

  Handrews [utilizator]

  1. Care este mesajul piesei "Bag P***-n Lume Si V-o Fac Cadou"?
  2. Vorbind despre mesaje sociale, in ce fel isi propune muzica B.U.G. Mafia sa educe publicul?
  3. Care sunt valorile pe care muzica B.U.G. Mafia le promoveaza?
  • R (Marţi, 18 mai 2010, 11:04)

   Vlad Irimia [hotnews.ro] i-a raspuns lui Handrews

   1. Mesajul piesei BPLSVFC este de revolta impotriva sistemulul, dar nu neaparat in sensul literal al cuvantului. E vorba mai mult de o incitare la gandire pentru fiecare din ascultatorii piesei.
   2. Nu ne propunem sa educam publicul, acest lucru al trebui sa il faca parintii, scoala si legea.
   3. Independenta, demnitate, verticalitate, rezistenta in fata lucrurilor mai putin pozitive pe care viata ni le "ofera".
 • intrebari (Luni, 17 mai 2010, 16:10)

  trm [anonim]

  - pe cand o piesa care sa-i indemne pe romani sa nu mai lucreze la negru?
  - pe cand o piesa care sa-i indemne pe romani sa-si declare toate veniturile?
  - pe cand o piesa care sa-i indemne pe romani sa-si cumpere bilet cand merg cu trenul sau cu orice alt mijloc de transport in comun?
  - pe cand o piesa care sa-i indemne pe romani sa ceara bon de oricate ori cumpara cate ceva?
  • R (Marţi, 18 mai 2010, 11:07)

   Vlad Irimia [hotnews.ro] i-a raspuns lui trm

   1. Cand statul roman si intreg sistemul din Romania vor da inapoi ce primesc din impozite.
   2. Idem 1.
   3. Cand transportul in comun va justifica acest lucru. Am folosit si noi transportul feroviar din Romania si cred ca, in multe cazuri, ar trebui ca cei ce calatoresc sa primeasca bani pentru asta.
   4. Nu vom face o piesa despre asa ceva niciodata... :)
 • teoria si practica (Luni, 17 mai 2010, 16:10)

  nae [anonim]

  Care e sanzatia cand iti ia un exaltat o piesa si incearca sa o puna in aplicare literal? Satisfactie? Ingrijorare?
  • R (Marţi, 18 mai 2010, 11:08)

   Vlad Irimia [hotnews.ro] i-a raspuns lui nae

   Nu am fost pusi intr-o astfel de situatie niciodata. Bineinteles ca nu sugeram niciunui ascultator B.U.G. Mafia acest lucru.
 • Cateva intrebari (Luni, 17 mai 2010, 16:11)

  Andu [anonim]

  Este nevoie de o astfel de miscare impotriva masurilor guvernului?
  De ce nu a fost organizata o astfel de miscare si atunci cand firmele private au concediat (si inca o fac) poate la fel de multi angajati si au scazut salariile cu mai mult de 25%?
  Functionarii publici si toate celelalte categorii asistate social sunt platiti din contributiile la buget ale firmelor private. Din moment ce contributiile au scazut, in mare parte si din cauza incompentetei lor (a se vedea functionarii din primarii, MEF si alte organisme ale statului) cum pot avea pretentia de a primi salarii identice?
  Am vazut ca se mai dau ca exemplu achizitiile publice paguboase ca vinovate pentru saracirea bugetului. TOATE achizitiile publice se fac tot prin organisme ale statului, deci daca ei accepta aceste licitatii isi fura singuri caciula, ce vina au ceilalti cetateni pentru ca ei sunt incompetenti?
  • R (Marţi, 18 mai 2010, 11:13)

   Vlad Irimia [hotnews.ro] i-a raspuns lui Andu

   1. Cred ca da, mai ales din partea celor afectati direct de aceste masuri si, din pacate, suntem destul de multi.
   2. Intrebati sindicatele ce au membrii in sistemul privat.
   3. In cazul majoritatii oamenilor ce muncesc in sistemul bugetar nu cred ca se poate pune problema unei puteri de decizie in privinta banilor incasati din impozite. Vinovatii pentru situatia de fata sunt cei ce administreaza aceste sume. De la ministri la primari.
   4. Sunt de acord cu faptul ca incompetenta e de vina, insa, asa cum am spus si mai sus, e vorba de incompetenta unei mici parti a sistemului.
 • violenta verbala (Luni, 17 mai 2010, 16:30)

  alex [anonim]

  Salut Vlad,

  Violenta verbala poate fi si un mod de prevenire a violentei fizice (refularea verbala reduce nevoia de a avea si o actiune fizica), dar si un mod de activare a acesteia.

  Voi ce va doriti prin acest cantec? O insurgenta sociala pasnica sau una "violenta"? Ce veti face daca nu mai puteti controla efectul cantecelor voastre asupra societatii?

  Toate cele bune.

  Un fost coleg de liceu si om de Pantelimon
  • R (Marţi, 18 mai 2010, 11:14)

   Vlad Irimia [hotnews.ro] i-a raspuns lui alex

   1. Sa trezim constiinta sociala a celor ce o asculta. Fiecare ar trebui sa gandeasca mult mai atent in legatura cu ce se intampla la noi in tara si sa actioneze pe masura concluziilor.
   2. Nu este indatorirea noastra sa pastram ordinea publica.
 • Ok, reformulez (Luni, 17 mai 2010, 16:31)

  Ionut [anonim]

  1. V-a fost solicitata creearea acestei piese de catre vreo persoana politica sau de vreun partid politic?
  2. Ati primit bani din partea vreunei persoane sau forte politice din romania pentru a creea acesta piesa?
  3. Cum va afecteaza personal masurile anuntate de guvern?
  4. Considerati ca in situatia in care se afla Romania numai sectorul privat trebuie sa plateasca factura?
  5. Si ultima intrebare: Ce parere aveti despre fraza: "I se spune Tataee sau Mr. Juice si este liderul formatiei BUG Mafia, cea mai importanta trupa de hip hop din Romania."?
  • R (Marţi, 18 mai 2010, 11:20)

   Vlad Irimia [hotnews.ro] i-a raspuns lui Ionut

   1. Nu ne-a fost solicitata crearea acestei piese de catre o entitate, fie ea persoana fizica sau juridica. Deci nu si nu.
   2. Nu am primit bani de la nimeni pentru compunerea si inregistrarea acestei piese.
   3. Pe langa faptul ca avem toti 3 membrii ai familiilor noastre ce muncesc in sistemul bugetar sau sunt pensionari, aceste masuri afecteaza veniturile unei parti foarte consistente a societatii, deci, indirect, trupa B.U.G. Mafia.
   4. Nu, bineinteles ca nu, si noi suntem "privati", insa nici nu putem sa lasam "pupa" sa ia apa pentru ca ne vom scufunda cu totii.
   5. "I se spune Tataee" si "trupa hip-hop" sunt adevarate, celelalte sunt inflorituri de presa. Nu sunt liderul trupei si nici nu cred ca putem fi categorisiti ca fiind "cea mai importanta trupa hip-hop din Romania", acest lucru fiind o chestiune de gusturi.
 • "Puternic mesaj social" (Luni, 17 mai 2010, 16:46)

  Mamaee [anonim]

  Oare arta trebuie sa scoata ce e mai bun in om, sau ce e mai rau?

  Oare "puternicul mesaj social" trebuie sa fie neaparat anarhic, indecent, vulgar si injurios? Sau altfel nu se vinde mesajul asta "social"?
  • R (Marţi, 18 mai 2010, 11:23)

   Vlad Irimia [hotnews.ro] i-a raspuns lui Mamaee

   1. Arta trebuie sa te faca sa simti ceva. Datorita experientelor diferite prin care trecem fiecare, vom simti diferit in legatura cu majoritatea lucrurilor/intamplarilor la care asistam.
   2. Am vandut mai bine cand mesajul social a fost mai "cuminte", ca in cazul piesei "Poveste Fara Sfarsit". Dar B.U.G. Mafia exprima si prezinta viata asa cum e ea, iar daca am ocoli acest fel de limbaj nu am mai face acest lucru cu realism.
 • Piesa (Luni, 17 mai 2010, 16:52)

  Ionut [anonim]

  -De ce sint necesare obscenitatile in muzica?
  -Nu credeti ca prin aceasta piesa profitati josnic de o situatie grava prin care chiar trec unii oameni?
  -La fel, credeti ca Valeriu Sterian ar fi acceptat aceasta colaborare?
  -Daca Mafia sau hip-hop-ul (cel putin la origini) a dorit vreodata dreptatea sociala, cum credeti ca prin aceasta piesa reusiti acest lucru?

  Multumesc!
  • R (Marţi, 18 mai 2010, 11:28)

   Vlad Irimia [hotnews.ro] i-a raspuns lui Ionut

   1. Nu sunt necesare, este alegerea noastra sa facem muzica asa cum o facem. N e ok pentru dumneavoastra? Exista multe alte trupe care nu au asa ceva in texte. Simplu.
   2. Nu, pentru ca si noi trecem prin momente dificile in aceasta perioada.
   3. Nu stiu. Fiul sau, Oliver Sterian, a acceptat pentru ca a spus ca este de acord cu mesajul piesei. Stiu insa ca Vali Sterian avea o parere buna despre ceea ce faceam noi in perioada cat prezenta noastra pe piata muzicala din Romania s-a intersectat cu Cariere dansului.
   4. Nu cred ca hip-hop-ul a dorit "dreptatea sociala" ca mesaj general. Fiecare artist a abordat ce probleme si teme a crezut de cuviinta. Nu se paote generaliza, la fel cum nici in cazul muzicii rock nu se poate face asta.
 • Muzica, afacerile si politica (Luni, 17 mai 2010, 16:58)

  judex [anonim]

  1) Sunteti compozittor profesionist ?
  2) Cantecele dvs. v-au adus pana acum castiguri materiale ? In special, piesa aceasta se dovedeste profitabila ?
  3) Sunteti mai curand bogati sau saraci ?
  4) Cum va afecteaza scaderea salariilor bugetarilor in Romania si in tarile UE ? A scazut numarul spectatorilor la concertele dvs ?
  5) Aveti semnat deja vreuun contract cu o casa de discuri pentru acesta cantec ? Dar cu vreun partid politic, sau canal TV ?
  6) Ati cantat piesa aceasta pe la vreo nunta ? Daca da, are succes la public ?
  • R (Marţi, 18 mai 2010, 11:36)

   Vlad Irimia [hotnews.ro] i-a raspuns lui judex

   1. Atat timp cat castig bani din asta, da, pot fi considerat compozitor profesionist. Dar nu am urmat nicio scoala de muzica, daca la asta va referati.
   2. Piesele noastre ne-au adus castiguri materiale. Aceatsa piesa nu ne-a adus pana acum castiguri materiale, in niciun caz mai mult decat altele. In cazul acesta castigurile se vor putea cuantiza doar prin cererile de concerte, insa este prematur sa fac o apreciere.
   3. A scazut pretul ce poate fi cerut pentru fiecare concert in parte, la fel ca in cazul tuturor artistilor romani. Consumul a scazut in cluburi, acestea fiind locatiile predilecte in care noi ne facem meseria, de aici si preturile noastre mai mici.
   4. Nu. Ni s-au facut oferte de a pune piesa pe piata, insa nu am acceptat. B.U.G. Mafia isi va distribui muzica incepand cu anul 2010 pe internet, gratuit. Am primit de curan o oferta din partea GSP pentru a introduce piesa pe o compilatie de "protest", insa am refuzat din cauza motivului precizat anterior.
   5. B.U.G. Mafia nu a cantat, nu canta si nu va canta la nunti, botezuri sau alte petreceri private. Succesul piesei la public il putem cuantiza din vizionarile de pe YouTube si din accesarile site-ului nostru.
 • Intrebare (Luni, 17 mai 2010, 17:05)

  ASIMO [anonim]

  Vlad, te salut!
  Am ascultat BUG Mafia o mare parte a primei mele tinereti, de fapt de la inceputuri pana prin 2001, acum insa, privind retrospectiv, imi e aproape rusine de asta. Spun "aproape" pentru ca imi accept ca scuza varsta plina de "rebeliune" si "anarhism". Acum intrebarea:
  Nu vi se pare ca dupa 15 ani in care ati spus de n ori aceleasi lucruri cu alte cuvinte povestea BUG Mafia tinde sa devina telenovela? Nu sunteti deschizatori de drumuri, nu sunteti nici un fel Deep Purple al genului muzical pe care il promovati, ca atare nu iti pare ca ar fi trebuit sa va "reorientati" catre subiecte mai nobile? Ca pana una alta, nici voi nu mai aveti 18 ani, nu?
  Nu intelege in intrebarea mea o jignire, este doar un gand nascut din "plictisul" pe care simt cand aud sau citesc despre BUG Mafia, care gand nu implica faptul de a fi impotriva voastra sau a muzicii voastre! Iar ca oameni, aveti tot respectul meu! :-)
  • R (Marţi, 18 mai 2010, 11:40)

   Vlad Irimia [hotnews.ro] i-a raspuns lui ASIMO

   1. Povestea Directia 5, care canta pe aproape toate piesele despre dragoste, e o telenovela? Nu ne consideram a fi o "telenovela".
   2. Noi vorbim despre viata reala si in Romania nu sunt prea multe subiecte nobile legate de acest lucru. Dar, ca sa iti dau exemple, "O Lume Nebuna, Nebuna De Tot", "Cu Talpile Arse".
   3. Ice Cube a trecut de mult de 40 de ani... Vom canta ce vom dori noi atat timp cat vom fi relevanti pentru publicul nostru. Apoi e posibil sa renuntam.
 • Salut (Luni, 17 mai 2010, 17:18)

  bgd [utilizator]

  Piesa se vrea a fi o sinteza a societatii bolnave in care traim, incerci sa schimbi ceva prin mesajul piesei sau pur si simplu e un mod de exploatare a situatiei de fata prin care doresti sa vinzi cat mai mult?
  "Baiatul de cartier" reprezinta cel mai bine societatea in ansamblu si ca baiat de cartier presupun ca ai trecut in ultimii 20 de ani prin tot felul de situatii....cum vede un fost "baiat de cartier" Romania astazi (ma refer la oameni) si ce crezi ca ar trebui facut pt a schimba mentalitatea romanului de rand si in special a tinerilor?
  A...si inca ceva, referitor la tine si la formatie. E evident ca imbatraniti si probabil nu veti mai canta foarte multi ani....ce planuri de viitor ai?
  • R (Marţi, 18 mai 2010, 11:44)

   Vlad Irimia [hotnews.ro] i-a raspuns lui bgd

   1. Incercam sa schimbam abordarea pe care o au ascultatorii nostrii fata de sistemul din Romania. Nepasarea trebuie sa dispara.
   2. Cred ca am desris destul de bine ce vedem noi in Romania in toti acesti ani in textele pieselor noastre. Cred ca legile din Romania ar trebui aplicate pentru a ne schimba mentalitatea.
   3. Am scris si mai sus, vom canta inca multi ani de acum inainte. Ce vom face daca ne vom lasa de asta? Probabil ca vom lucra tot in acest domeniu.
 • spiritul creativ (Luni, 17 mai 2010, 17:26)

  qqq [anonim]

  abia astept sa ascult noua piesa. nu sunt deloc fan hip-hop insa imi place mult muzica lui Valeriu Sterian, inclusiv piesa pe care o sa o prelucrati voi. intrebarile de la mine ar fi:
  1. de unde ideea de a prelucra o astfel de piesa, o mica capodopera a muzicii folk-rock romanesti?
  2. cine va dat dreptul sa faceti asa ceva (daca Valeriu Sterian ar fi sau nu de acord din pacate nu o sa stim niciodata)? si, sper ca nu e vorba de vre-o casa de discuri care a primit multi bani pentru asta, pentru ca asta chiar ar fi strigator la cer si mesajul social al piesei ar fi nul.
  • R (Marţi, 18 mai 2010, 11:45)

   Vlad Irimia [hotnews.ro] i-a raspuns lui qqq

   1. Suntem fani Vali Sterian si ni s-a parut foarte potrivit textul sau pe piesa noastra.
   2. Fiul sau, Oliver Sterian, este cel ce ne-a dat acordul sa folosim textul si muzica tatalui sau. Nu ni s-au pretins bani pentru asta.
 • Genial (Luni, 17 mai 2010, 17:48)

  Unu` [anonim]

  Bravos pentru Melodie.. versurile sunt extraordinare si din pacate reflecta realitatea ingrozitoarea din aceasta tara.. pacat .. se poate mult mai mult dar nu se vrea.. se distruge tot .. inclusiv viitorul copiilor nostrii.

  Va intreb: Credeti ca mai avem vreo sansa noi cei de acum cu varste intre 25-35 ? Dar copiii nostrii care vor trai intr-o lume "sa mor io" ??

  Bravos
  Peace
  • R (Marţi, 18 mai 2010, 11:48)

   Vlad Irimia [hotnews.ro] i-a raspuns lui Unu`

   1. Nu stiu ce sanse avem sa traim mai bine decat acum, dar trebuie sa ne asumam si noi alegerile pe care le facem si, daca ele nu se dovedesc a fi bune, sa luam atitudine in legatura cu greselile oamenilor care ne conduc.
   2. Sper ca voi trai vremuri in care sa vad copiii Romaniei traind intr-un stat civilizat, insa mi-e greu sa vizualizez acum acel moment.
 • Melodie cu substanta (Luni, 17 mai 2010, 18:31)

  Sergiu [anonim]

  1. Are melodia asta vreo finalitate ? Poate sa ii determine pe oameni sa ia atitudine ?

  2. Ce atitudine crezi ca este potrivita in momentele astea pentru Romania ?

  3. Crezi ca protestele de strada pot aduce vreo schimbare in Romania ?

  4. Care crezi ca ar fi solutiile concrete de scoatere a Romaniei din recesiune ?
  • R (Marţi, 18 mai 2010, 11:53)

   Vlad Irimia [hotnews.ro] i-a raspuns lui Sergiu

   1. Sper ca ii va face sa gandesca pe cont propriu. Daca o parte din ei vor dori sa faca mai mult de atat, foarte bine.
   2. Constientizare si responsabilitate. In acelasi timp, orice luare de atitudine ne-ar face bine, pentru ca orice e mai bine decat sa stam in liniste. Asta inseamna democratia.
   3. A functionat altceva pana acum? Nu stiu, sincer nu am vazut optiuni foarte fericite la actuala conducere.
   4. O echipa de oameni care se pricep la managementul banilor si care sa-si asume responsabilitatea unor decizii, pentru ca lipsa unor decizii timpurii ne-a adus in aceasta situatie. Eu as fi scazut taxele la inceputul anului 2008, insa nu pot fi numit un expert in finante.
 • hip-hop (Luni, 17 mai 2010, 18:37)

  jerome [anonim]

  daca m-as apuca acum sa zic, parazitii din hip-hop, care plagiaza si se imbogatesc pe sema prostilor  carora le place sa asculte cuvinte obscene, moarte lor!, ti-ar placea. E o problema de autencitate a mesajului, daca el e o revolta adevarata sau nu.

  De ce revolta voastra ar fi autentica?

  Doi, cum va pozitionati fata de trupa "Parazitii" ?

  Trei, mai traiti din muzica sau din afaceri vine grosul banilor vostri\ai tai?
  • R (Marţi, 18 mai 2010, 11:55)

   Vlad Irimia [hotnews.ro] i-a raspuns lui jerome

   1. Nu ma incanta cu absolut nimic injuriile la adresa trupei Parazitii.
   2. Nu se simte autenticitatea in textul/textele pieselor noastre? Revolta noastra e autentica in primul rand pentru noi, ar fi fost mult mai simplu sa facem o piesa "de radio".
   3. Abordam acelasi gen muzical.
   4. Nu avem alte afaceri pe langa muzica, doar din asta traim.
 • Atl fel de intrebari (Luni, 17 mai 2010, 18:38)

  IonVasile [utilizator]

  Intrebari :

  1. Cum ti se pare, ca o mana de blogarasi,forumisti si postaci te trag la raspundere pentru ce se intampla in tara asta, doar pentru ca ai lansat o melodie?

  2. Daca ai auzi ca 10 senatori corupti, au murit intr-o explozie de bomba, bomba pusa de un fan Mafia, cum te-ai simti :
  - mandru
  - indiferent
  - manios


  3. Fata de albumele anterioare, mesajele sociale vor fi in procentaj mai mare? La ce ma refer, vom auzi mai putin despre femei,bani si droguri si mai mult despre mocirla in care se scada toti romanii?

  4. Ca sa fiu in ton, cu restul intrebarilor postate: pe langa maximizarea profitului de pe urma brandului BUG MAFIA (plan de afaceri 5 ani, etc), poti sa ne spui daca ai cumva proiect pe viitor cu tenta sociala?(nu ma refer sa dai o ciorba moka, ci sa zicem sa iti doresti sa dai ceva inapoi romanilor, ceva in afara de muzica)
  • R (Marţi, 18 mai 2010, 11:59)

   Vlad Irimia [hotnews.ro] i-a raspuns lui IonVasile

   1. E dreptul la opinie si il salut. Macar atat sa putem spune ca am castigat odata cu democratia...
   2. Nicinuna din optiunile tale. As fi dezamagit. Ca acum. De faptul ca sistemul roman a lasat niste senatori corupti in libertate, de faptul ca i-au permis unui om accesul la explozibili...
   3. Nu cred, din ce avem noi in "lista" nu pare a di asa.
   4. Da, bineinteles ca mi-ar place sa ajut cu ce pot. Si o voi face in viitor. Am facut propuneri destul de serioase in timp pe aceasta tema, insa nu au fost luate in calcul.
 • Cand oare se va maturiza Mafia? (Luni, 17 mai 2010, 21:13)

  antisoc_ial [anonim]

  Prima intrebare am pus-o. Astept de mai bine de 15 ani ca "artistii" de la BUG sa scoata "altceva". Cand oare? Ceea ce scoateti voi in eter se adreseaza numai celor din penetenciare? Numai antimanelistilor? Mai baieti ati rupe publicul si ati sparge piata daca ati afisa un mesaj anti-guvernamental (de ex) decent cu sugerari si ironii care sa se simta. Pe mine in melodia asta nu m-a facut sa vibrez decat ce-a scris Sterian. Pacat ca inca n-ati inteles la varsta voastra si ce vrem noi, publicul. Eu va zic sincer ar iesi si profesorii si doctorii si alte categorii in strada daca s-ar identifica cu mesajele voastre.
  • R (Marţi, 18 mai 2010, 12:02)

   Vlad Irimia [hotnews.ro] i-a raspuns lui antisoc_ial

   1. Nu ne adresam doar celor din penitenciare sau numai anti-manelistilor. Asculta mai atent. Limbajul nu il vom schimba niciodata insa. Cat despre intelegrea noastra in legatura cu ce doreste publicul... Piesa face 40000 de vizualizari pe YouTube in fiecare zi. Poate nu am inteles ce doriti dumneavoastra de la noi...
 • rectificare (Luni, 17 mai 2010, 22:02)

  qqq [anonim]

  o mica rectificare, am ascultat intre timp piesa si am aflat si cine v-a dat acordul. este mai bine decat ma asteptam. insa toata lumea stie deja lucrurile pe care le repetati voi, intrebarea ar fi de ce nu vine nimeni cu solutii? (altele decat sa faci ce spune titlul piesei).
  astept si o piesa cu mesaje pozitive si solutii pentru fanii vostrii.
  • R (Marţi, 18 mai 2010, 12:03)

   Vlad Irimia [hotnews.ro] i-a raspuns lui qqq

   1. Sa ofere B.U.G. Mafia solutii pentru populatia Romaniei? Nu ar trebui ca solutiile sa vina de la alesii tarii si de la cei ce ne guverneaza?
 • solutie ? (Luni, 17 mai 2010, 22:28)

  petre [anonim]

  Dumneavoastra credeti cu adevarat daca iesim in strada rezolvam ceva? haos si dezordine, pentru ce ? sa intre altii la putere sa ia acealeasi masuri, apoi poate o sa compuneti alta melodie "aduceti guvenul Boc inapoi " mi-e sila de voi ...nu e timpul de revolta acum, trebuie sa gandim cum sa iesim din asta, sa gasim adevaratii oligarhi care ne-au furat tara si au vandut-o la fier vechi ...noi am vrea sa venim inapoi in tara sa investim banii pe care i-am muncit in strainatate, nu sa gasim o tara calcata in picioare de scandalagii si instigatori. Solutii, nu slogane !
  • R (Marţi, 18 mai 2010, 12:04)

   Vlad Irimia [hotnews.ro] i-a raspuns lui petre

   1. Am scris si mai sus. Solutiile trebuie sa vina din alta parte, nu de la cei ce fac muzica.
 • Vulgaritatea in muzica (Luni, 17 mai 2010, 22:41)

  Dani [anonim]

  Vulgaritatea tine de impulsivitatea unui caracter. Inteleg, este dificila pentru toti aceasta perioada. Credeti, insa, ca este demn pentru un artist sa promoveze astfel de reactii? Se presupune ca rolul muzicii, al artei in general, este sa innobileze, nu sa starneasca reactiile impulsive, de revolta.
  • R (Marţi, 18 mai 2010, 12:06)

   Vlad Irimia [hotnews.ro] i-a raspuns lui Dani

   1. Cred ca avem libertatea de a promova ce dorim noi, la fel cum dumneavoastra aveti libertatea de a nu da atentie ideilor pe care le promovam noi. Exista foarte multi artisti considerati a fi foarte valorosi in lume care sunt mult mai agresivi decat noi in mesaj si nu ma refer neaparat la cei ce fac muzica.
 • Ce orientare aveti voi? (Luni, 17 mai 2010, 22:58)

  andreea [anonim]

  Banuiesc ca asocierea clipului cu mitingul va va spori vanzarea albumului . Deci voi aveti de castigat de pe urma mitingului.
  Va intreb atunci , daca tot se discuta atata politica :
  Sunteti afiliati vreunui partid politic ?
  Cu ce partid politic simpatizati , votati , etc ?
  • R (Marţi, 18 mai 2010, 12:08)

   Vlad Irimia [hotnews.ro] i-a raspuns lui andreea

   1. Albumul se va distribui gratuit pe internet si va fi disponibil in toamna.
   2. Nu suntem afiliati niciunui partid politic.
   3. E o optiune pe care prefer sa o pastrez pentru mine/noi. Ca sa nu influentam fanii...
 • Salut (Marţi, 18 mai 2010, 3:08)

  helium [anonim]

  O sa abordez un subiect care face referire la intreb rapul romanesc(ce a fost, ce este si ce va fi) si nu numai la Bug Mafia.

  Care sunt relatiile actuale ale trupei cu alte trupe si care sunt premizele unor colaborari?

  Ce parere are Tataee despre rapul romananesc in situatia actuala si cum vede integrarea noului val, sa fie doar o latura tanara, subreda si talentata care se va stinge usor cum au facut altii in trecut sau o noua era in care se vor succede noi generatii, de altfel cum vezi si continuitatea rapului romanesc.

  Ce parere a avut si are Tataee despre trupe si MC de calitatate precum Deceneu, Pirats Klan, RACLA si alte trupe si MC care s-au stins si de care au ramas doar amintirile?

  Succes pe viitor.
  • R (Marţi, 18 mai 2010, 12:10)

   Vlad Irimia [hotnews.ro] i-a raspuns lui helium

   1. Nu stiu deocamdata cu ce artisti hip-hop vom colabora in viitor.
   2. Cred ca este foarte bine ca se face mult mai mult decat se facea pana acum. Restul tine de public si de aprecierea pe care acesta o va da fiecarui artist in parte.
   3. E pacat ca au renuntat, insa nu sunt eu in masura sa judec aceste decizii ale lor.
 • reflectii culturale (Marţi, 18 mai 2010, 5:04)

  dr dre [anonim]

  l-as întreba pe tataee cum ar fi fost primita/acceptata aceasta piesa pe la inceputul anilor 90?!
  • R (Marţi, 18 mai 2010, 12:12)

   Vlad Irimia [hotnews.ro] i-a raspuns lui dr dre

   Cred ca ar fi fost un soc mult mai mare decat acum si ar fi creat o si mai mare controversa, asta datorita faptului ca atunci astfel de mesaje si mai ales modul in care am "ambalat" noi ideea piesei erau inexistente in Romania.
 • Intrebare! (Marţi, 18 mai 2010, 6:26)

  Straistaru Eugen [utilizator]

  A-ti incheiat o colaborare cu un partid ca aceasta melodie sa fie folosita in varii scopuri si care este ID-ul sub care BUG si dvs postati pe YouTube?
  • R (Marţi, 18 mai 2010, 12:13)

   Vlad Irimia [hotnews.ro] i-a raspuns lui Straistaru Eugen

   1. Nu am inchiat nicio colaborare sau protocol cu un partid politic pentru aceasta piesa sau pentru altceva.
   2. http://www.youtube.com/bugmafia
 • Blugi Mafia fatza cu Romania (Marţi, 18 mai 2010, 8:09)

  Omu' din lift [anonim]

  1.Dat fiind ca publicul formatiei B.U.G. are o medie de varsta cuprinsa intre 14 si 20 de ani, care este mesajul pe care formatia vrea sa il trasmita acestui public?
  2. De ce a trebuit sa intinati memoria lui Vali Sterian cu o asemenea "abordare" a melodiei lui? Ati ramas fara inspiratie?
  3. Ati avut vreodata inspiratie alta decat miscarea negrilor si hip hop'ul american ?
  4. Aveti potential dar vremurile pe care le traim nu se mai reflecta in muzica voastra. Pe cand o schimbare de stil?

  Respect pentru fiecare component al formatiei si mult succes in continuare!

  Omu' din lift
  • R (Marţi, 18 mai 2010, 12:16)

   Vlad Irimia [hotnews.ro] i-a raspuns lui Omu' din lift

   1. Publicul majoritar al trupei este acum intre 20 si 35 de ani. Si cred ca mesajul este destul de clar.
   2. Este parerea ta si o respectam. Tine de gusturi muzicale.
   3. Intotdeauna am avut ca inspiratie Romania.
   4. Nu va exista o schimbare de stil.
 • Vlad sau Tataee? (Marţi, 18 mai 2010, 9:47)

  nik [anonim]

  Salut, Vlad. As vrea sa stiu cum vede Vlad, nu Tataee, ceea ce se intampla la momentul actual in tara, si daca versurile si limbajul folosit in melodie te caracterizeaza, sau e folosit pentru a avea ecou in anumite categorii sociale?
  • R (Marţi, 18 mai 2010, 12:18)

   Vlad Irimia [hotnews.ro] i-a raspuns lui nik

   1. Sunt foarte dezamagit de ce se intampla in Romania in aceasta perioada si nu numai. Sunt dezamagit de toate guvernele ce au condus Romania si de noi ca am acceptat modul in care am fost condusi.
   2. Da, versurile si limbajul ma caracterizeaza, la fel cum ma caracterizeaza si sa fiu foarte diplomat si elegant in anumite cazuri. In cazul piesei a fost cazul exprimarii pe care am folosit-o.
 • Miscari de strada? (Marţi, 18 mai 2010, 9:54)

  Andrei [anonim]

  Credeti ca miscarile de strada pot sa scoata tara din criza? ( eu stiu raspunsul la aceasta intrebare dar as vrea sa stiu parerea voastra)
  • R (Marţi, 18 mai 2010, 13:57)

   Vlad Irimia [hotnews.ro] i-a raspuns lui Andrei

   Incepand de aici, voi raspunde de acasa la rugamintea celor de la Hotnews.ro si voi incepe cu raspunsul pentru o intrebare "sarita".

   judex a intrebat:
   3) Sunteti mai curand bogati sau saraci ?
   Suntem mai degraba saraci. Dar, ca medie de venituri, cred ca suntem peste marea majoritate a romanilor.

   Imi cer scuze, Andrei.

   Nu miscarile de strada vor scoate tara din criza, nu suntem prosti sa credem asa ceva. Crestera resposabilitatii oamenilor ce ne conduc in urma unor asemenea miscari poate scoate tara din criza.
 • Videoclipul (Marţi, 18 mai 2010, 10:28)

  Norbi(MAFIA SATU MARE) [anonim]

  In primul rand va felicit pentru piesa noua care este forte tare (genial).Nu stiu daca sa mai intrebat daca da scuze.Cand va aparea aproximativ video clipul piesei.
 • Buna ziua (Marţi, 18 mai 2010, 11:00)

  Cosmin Navadaru [moderator] [hotnews.ro]

  intalnirea online a inceput. enjoy!
 • Videoclipul piesei... (Marţi, 18 mai 2010, 11:08)

  Adelina [anonim]

  Videoclipul piesei o sa fie conceput astfel incat sa fie difuzat si la tv...???
  • R (Marţi, 18 mai 2010, 13:59)

   Vlad Irimia [hotnews.ro] i-a raspuns lui Adelina

   Asa cum nici piesa nu a fost conceputa pentru media conventionala (7:13 minute), nici clipul nu va fi gandit si produs asa. Daca insa vor fi televiziuni care vor dori sa difuzeze clipul, va exista o varianta cenzurata, la fel ca si in cazul piesei.
 • sal (Marţi, 18 mai 2010, 11:12)

  Dodonel [anonim]

  Pe la Craiova nu aveti si voi concert ?
  • R (Marţi, 18 mai 2010, 14:00)

   Vlad Irimia [hotnews.ro] i-a raspuns lui Dodonel

   Deocamdata nu avem nimic stabilit pentru Craiova.
 • Legat de piesa (Marţi, 18 mai 2010, 11:15)

  Danny Montana (Di Monty) [anonim]

  Salut! Imi place piesa, versurile, Villy da excelent pe refren, astept cu nerabdare videoclipul. Insa piesa e facuta pentru a prinde la public, dat fiind contextul social si politic actual. Eu astept o piesa gangsta rap in cel mai pur sens al cuvantului, asa cum au fost "La vorbitor" sau "Dupa blocuri" spre exemplu. Pe cand ceva clasic B.U.G. Mafia?
  • R (Marţi, 18 mai 2010, 15:02)

   Vlad Irimia [anonim] i-a raspuns lui Danny Montana (Di Monty)

   Toate piesele B.U.G. Mafia sunt facute pentru a place publicului, insa e exagerat sa spui ca piesa asta e facuta special pentru asta. "Clasic" e ceva care tine de gusturi, dupa cate vad eu din argumentarea ta.
 • Ti-ai asuma rolul de lider? (Marţi, 18 mai 2010, 11:27)

  Doru [anonim]

  Ai avea curajul sa iti asumi rolul de lider al unei miscari sociale? Revolutia nr. 2, de data asta una reala.... Oamenii au ajuns la limita suportabilitatii, mizeriileastea cheltuie bani publici pe licitatii trucate (portalul eRomania = 500 mil Euro de ex), apoi pun tot felul de impozite infecte pentru a recupera pagubele. Deci, ai avea curajul sa iti asumi rolul de lider al unei miscari sociale?
  • R (Marţi, 18 mai 2010, 15:05)

   Vlad Irimia [anonim] i-a raspuns lui Doru

   Treaba cu portalul este, intr-adevar, o escrocherie imensa. Nu as fi cel mai bun lider al unei astfel de miscari. Asa cum spun si destul de multi mai sus, vorbesc prea urat... Serios vorbind, chiar nu e locul meu sa imi asum ceva ce nu imi apartine, adica o revolta populara. Pot cel mult sa o sustin.
 • atunci si acum!! (Marţi, 18 mai 2010, 11:32)

  big ben [anonim]

  de ce nu ati ripostat in mom in care anumite trupe din h.h. romanesc v-au atacat..desi e un exemplu de clasa data faptu ca nici macar nu i-ati bagat in seama..si de ce nu mai faceti un proiect stil casa..cu noi artisti h.h.
  • R (Marţi, 18 mai 2010, 15:07)

   Vlad Irimia [anonim] i-a raspuns lui big ben

   1. Pentru ca nu am vrut sa dam satisfactie. Cum ai spus si tu, tine de abordare.
   2. Preferam ca in perioada urmatoare sa ne preocupe B.U.G. Mafia.
 • best hip hop (Marţi, 18 mai 2010, 11:32)

  gechi [utilizator]

  1. care e piesa care tie iti plece cel mai mult din hiphop-ul romanesc (exceptand BUG Mafia)?
  • R (Marţi, 18 mai 2010, 15:09)

   Vlad Irimia [anonim] i-a raspuns lui gechi

   Sunt destul de multe piese care imi plac si ar fi nedrept sa numesc una din ele ca fiind mai buna decat celelalte.
 • colaborare cu Cedry2k (Marţi, 18 mai 2010, 11:32)

  alex [anonim]

  ati face o colaborare cu Cedry2k? pe cand? iti place Cedry2k ca MC? mersi
  • R (Marţi, 18 mai 2010, 15:10)

   Vlad Irimia [anonim] i-a raspuns lui alex

   Nu stiu cu cine vom colabora in viitor. Imi place pe unele piese, pe altele nu foarte mult. Dar e clar ca e foarte talentat si e o treaba de gusturi pana la urma.
 • Intrebarea nr. 2 (Marţi, 18 mai 2010, 11:34)

  Doru-2 [anonim]

  Ce v-a motivat si ce va motiveaza sa atingeti problema sociala in piesele voastre?Multumesc
  • R (Marţi, 18 mai 2010, 15:11)

   Vlad Irimia [anonim] i-a raspuns lui Doru-2

   Faptul ca suntem legati total de ceea ce se intampla in jurul nostru din acest punct de vedere.
 • curiozitate personala (Marţi, 18 mai 2010, 11:40)

  un fan [anonim]

  Salut! Iti plac baietii de la Facem Records? Apreciezi pe cineva de acolo in mod special? Posibile colaborari cu cineva de acolo? Merci anticipat. Numai bine!
  • R (Marţi, 18 mai 2010, 15:12)

   Vlad Irimia [anonim] i-a raspuns lui un fan

   Cu DJ paul colaboram deja foarte bine de un an si jumatate. Despre Cedry2k am mai spus, iar pe ceilalti ii stiu prea putin pentru a pronunta o parere.
 • liberalism vs comunism (Marţi, 18 mai 2010, 11:52)

  alex [anonim]

  de ce nu mai esti liberal? vrei sa renunti la libertatea ta de a gandi si a actiona, vrei sa renunti la proprietatea ta si daca da, de ce anume?
  • R (Marţi, 18 mai 2010, 15:17)

   Vlad Irimia [anonim] i-a raspuns lui alex

   :)) A fost un joc de cuvinte... Sunt liberal si daca nu as vrea sa fiu prin prisma meseriei si a multora din ideile care imi circula in cap. Sunt comunist prin prisma faptului ca ma afecteaza foarte mult ceea ce se intampla in Romania. Cei bogati si foarte bogati ar trebui sa se implice mult mai mult in problemele sociale ale mediului care i-a inbogatit. Mai sunt comunist pentru ca in acea perioada am copilarit si stiu ca asta ma va afecta toata viata. Nu aprob insa in niciun fel ceea ce a facut comunismul din tara noastra si din romani.
 • Cat e ok sa furi? (Marţi, 18 mai 2010, 12:18)

  Sebastian [anonim]

  De ce in piesele voastre cei care fura, vand droguri, etc. fac tot soiul de ilegalitati sunt glorificati dar pe de alta parte parlalemntarii care fura sunt blamati? Care e difrerenta?
  • R (Marţi, 18 mai 2010, 15:20)

   Vlad Irimia [anonim] i-a raspuns lui Sebastian

   Sunt pline penitenciarele din Romania de oameni care au furat sau care au vandut droguri. Cati politicieni de nivel inalt stii care sa fi facut puscarie? Diferenta e in faptul ca, desi ambele categorii stiu din start care sunt riscurile unor "pasi gresiti", primii sunt, intr-o mai mica sau mai mare masura, responsabilizati, in timp ce ceilalti nu.
 • in strada (Marţi, 18 mai 2010, 12:18)

  ciprian [anonim]

  salut Tataee

  stiu ca e mai simplu ca oamenii sa raspunda unui mesaj de protest.
  nu ar fi mai util totusi daca i-ati indemna mai degraba la munca? fiindca asta e solutia la problema actuala. criza a avut efecte asupra romaniei deoarece nu s-a intalnit cu munca, ci cu lenea, cu al 13-lea salariu si cu 500.000+ angajati la stat degeaba
  • R (Marţi, 18 mai 2010, 15:23)

   Vlad Irimia [anonim] i-a raspuns lui ciprian

   Nu e treaba noastra sa indemnam lumea la munca, ci a celor ce ii supravegheaza. Chiar crezi ca e treaba noastra sa "educam" populatia Romaniei? Am spus si mai sus, parinti, scoala, legea si, in cazul intrebarii tale, superiorii oamenilor ar trebui sa ii invete ce si cum sa faca in viata, respectiv la locul de munca.
 • Presupunand (Marţi, 18 mai 2010, 13:51)

  S [anonim]

  Sa presupunem ca romanii voi iesi in strada pentru manifestati violente (nu neaparat influentati de piesa BUG), se repeta istoria din 89, noul guvern ofera recompense materiale revolutionarilor cum se intampla si acum pentru cei din 89, intrebarea mea este:
  Crezi ca ai accepta/merita acesti bani?

  Felicitari pentru noua abordare in "managementul" trupei, www FTW
  • R (Marţi, 18 mai 2010, 15:26)

   Vlad Irimia [anonim] i-a raspuns lui S

   Am spus si dupa "Intalnire" intr-un interviu filmat ca eu cred ca e impropriu sa numim orice posibile manifestatii de strada ca fiind o "revolutie". Nu avem parte de dictatura in adevaratul sens al cuvantului, deci putem spune ca ar fi vorba de cel mult o "revolta". Si nu cred ca cineva ar merita recompense pentru asa ceva, nci ca un posibil nou guvern ar oferi aceste recompense. Ce ar trebui sa faca un nou guver ar fi sa gestioneze situatia cu mai multa respunsabilitate si promptitudine.
 • plus si minus (Marţi, 18 mai 2010, 15:18)

  disneyland [anonim]

  Felicitari pentru come-back, felicitari pentru faptul ca ati avut curaj sa incercati o noua strategie de marketing si sper sa va reuseasca. Intrebarea mea nu are legatura cu mesajul, e treaba voastra daca voi chiar credeti in asta sau daca e doar marketing. Ce as vrea sa stiu este cat timp a durat sa faceti versurile si daca ati dat cuiva sa le asculte inainte sa scoateti piesa. Pentru ca nu pot sa cred ca pe o piesa care se vrea cu mesaj social pot aparea versuri de genul "mai bine beau otet, ma jur", scrise parca de un copil de gradinita. Nu de alta, dar BUG Mafia ne invatase cu versuri mai "gandite", in special in piesele cu astfel de target (vezi "Romaneste").

  In rest numai bine si felicitari lui Caddy.
  • R (Marţi, 18 mai 2010, 15:37)

   Vlad Irimia [hotnews.ro] i-a raspuns lui disneyland

   Nu dam nimanui niciodata versurile "la verificat". Noi 3 suntem cei mai aspri si ma potriviti critici ai muzicii noastre. Pe o piesa a trupei B.U.G. Mafia, indiferent de mesajul ei, va aparea intotdeauna ceea ce vom simti si vom dori noi. Cat depre "Romaneste", versurile nu sunt mult mai poetice, verifica. Multumim.
  • R (Marţi, 18 mai 2010, 15:41)

   Vlad Irimia [hotnews.ro] i-a raspuns lui disneyland

   Nu vom "cosmetiza" niciodata nimic doar pentru a suna mai liric. Asta a fost, este si va fi muzica noastra. Cine se asteapta la o altfel de abordare sau exprimare de la noi va fi dezamagit. Multumim pentru urari.
 • nu liric, ci hip-hop (Marţi, 18 mai 2010, 16:03)

  disneyland [anonim]

  Mersi de raspuns. Nici nu ma gandeam la lirism, desi "Nu accept si nu suport pe unul care cauta cireasa ca s-o-nfiga-n tort" e liric. Voiam doar sa subliniez ca, dupa parerea mea, unele versuri de pe BPLSVFC, gen alea cu "tara facuta pilaf", garda care te trimite "la ciment", cu "ne fac la fel de sigur cum mi se spune cadillac" sau aia cu otetul sunt doar niste rime de umplutura, nu un mesaj. Si e pacat, pentru ca melodia are un potential imens. Nu pot spune ca sunt dezamagit, doar ca speram la ceva un pic mai bine.
 • intrebare ? (Marţi, 18 mai 2010, 20:19)

  Bogdan [anonim]

  Veti mai scoate si alte melodi de genu acesta ?
  Ati incercat sa gasiti vreo solutie de a va impaca cu Sisu si cu Puia ?
 • viitorul mafiei (Marţi, 18 mai 2010, 21:56)

  marian bt [anonim]

  1 ce planuri aveti pe viitor?

  2 cum as putea sa iau legatura cu tn personal(dak se poate) ma refer prin YM

  3 cum va caracterizati ca trupa?(ma refer daca credeti ce se spune intre baietii de prin cartiere ca sunteti pe primul loc in Romania ca trupa hip-hop)

  4 dc iubitul nostru cataret uzzy nu apare prin presa(ma refer ca apare rar)

  multumesc si as vrea sa iau legatura cu tine personal prin YM o sa urmaresc raspunsurile

  tinetio tot asa
 • daca se poate (Marţi, 18 mai 2010, 21:59)

  marian [anonim]

  1 se poate lua legatura cu tn prin intermediu YM?

  multumesc
 • lansarea albumului din 2010 (Marţi, 18 mai 2010, 22:36)

  RazvanMRT [anonim]

  asi vr sa situ cand se va lansa albumul din 2010 si dak vor fii piese remixate sau piese total noi...vei aborda un alt fel de exprimare altul cu ,, care neati obisnuit......si dc la orice interviu numai tataee apare ...parerea mea ar fi mai bn sa apara si uzyy si cady pt asi spune si ei parerea.....RESPECT B.u.g Mafia
 • Muzica gratuita (Marţi, 18 mai 2010, 23:18)

  Cosmi [anonim]

  Salut Vlad,

  Ai spus ca de acum inainte B.U.G. Mafia va lansa muzica gratuita pe Internet. Crezi ca aceasta metoda va defavoriza celelalte trupe (nu neaparat hip-hop), in sensul ca va induce o mentalitate gresita romanilor? E posibil ca lumea sa creada ca muzica de pe Internet e gratuita si sa descarce cu constiinta impacata, dar illegal?

  Respect!
 • Avetzi masini personale? (Joi, 20 mai 2010, 22:51)

  Blade [anonim]

  Am citit pe siteul vostru ca Uzzi nu are carnet,Tataee tu nu ai masina pesonala si Caddy are de curand o Honda Acord?As vrea sa imi raspunzi si mie la intrebari dak se poate!!Salutare si respect!!
 • Pot lucra, in sensul de job, pentru BUG Mafia (Vineri, 21 mai 2010, 19:42)

  Bogdan [anonim]

  Salut Tataee .
  Intr-un interviu , ai precizat ca veti avea un management al trupei mai intens , preluat de tine , care va presupune o crestere a veniturilor .
  Daca totul va merge conform planului , veti angaja oameni pentru a face lucruri , care pana acum ocupa foarte mult din timpul vostru .
  Ca fan si pentru placerea de a lucra cu voi , va intreb daca pot trimite un " CV " ?
  Cum putem lua legatura pentru o eventuala angajare ?
  Numai bine , si multumesc pentru raspuns .

  p.s. Cand se va muta aceasta interviu online pe site-ul oficial ?
 • intreb (Vineri, 21 mai 2010, 23:47)

  vitea.chisinau [anonim]

  Felicitarile mele!!Pe cind un nou albom?mutativa dak ceva in basarabia sai mai farmam odata pi comunishti...
 • salut (Sâmbătă, 22 mai 2010, 9:38)

  jessus [anonim]

  salut .. am si eu cateva intrebari care ma rod de ceva vreme ..
  1 de ce nu concerte in braila ? (nu mil amintesc pe ultimul si va ascult de prin 96' )
  2 unde pot gasi piesele klax 187 si doom ... sau cele ale lui uzi cu dragonu 47
  3 am citit toata pagina asta si nu inteleg de ce nu poti sa imbini limbajul tau liber cu eleganta mult prea excesiva din unele raspunsuri (ca eu m-am trezit injurand la 4 dimineata prin casa ) si intrebari ca alea cu partide cu telenovele si alte prosti deastea ar trebui sa le dati ban pe ip .....
  intrebari mai am o groaza da numi mai vine niciuna acuma ..m-ati luat prea repede cu treaba asta :)) ....marfa ce ati facut .. marfa si treaba asta cu intrebarile ..bafta in continuare si... intodeauna pentru todeauna RESPECT !!!
 • revenire (Joi, 27 mai 2010, 17:02)

  laur din br [anonim]

  Salutare Tataee ,f tare ideea cu intrebarile si raspunsurile pe site,f buna revenire .Va ascult de cand aveam 13 ani acum am 27....chiar asteptam ceva nou de la voi si cum mi-am imaginat ati iesit cu ceva tare.Astept si viitoarele albume si cum a zis si cel de mai sus va mai asteptam la Braila.Intoteauna pentru totdeauna BUG MAFIA
 • :D (Marţi, 8 iunie 2010, 16:08)

  Radu George [anonim]

  BUG Mafia bravo , cei mai tari , aveti ceva planificat pentru Iasi?
 • salut vlad! (Sâmbătă, 12 iunie 2010, 23:13)

  Robert [anonim]

  am si eu cateva intrebari pentru tine:
  1. Ce va determinat sa preluati refrenul de la "Amintire cu haiducii" de Valeriu Stelian?
  2. Intr-un fel sau altul este ceva evident ca piesa este profitabile si este cam greu de crezut ca nu v-a platit nimeni pentru piesa! Este prea evidenta coincidenta!
  3. Cand o sa scoateti si voi o piesa despre "Conducatorii din umbra" sau asa zisi "Iluminati"?
  NUmai bine si toate cele buna , respect voua!
 • Concerte ... (Marţi, 15 iunie 2010, 19:59)

  Eduard [anonim]

  Pe cand un concert la Satu Mare ?
  V-am vazut ultima oara la un concert sustinut de voi cu ocazia implinirii a doi ani de existenta a unei firme de taxi ... Asta era acum vreo trei-patru ani ...
  Cel mai tare concert la care am avut bafta sa ma aflu !
  Deci ?
 • Respect! (Vineri, 18 iunie 2010, 18:49)

  C-flow [anonim]

  mesajul melodiei bplsvfc este unul adevarat iar cei ce pot lua atitudine ar trebuii so faca...si ma refer la cei peste 18 ani..!
  Cat despre fanii bug mafia...de la mic la mare..respect
  plm cu voi am crescut si sunteti exemplu meu in viata..
  cu un program pt muzica...un negativ..si versuri..putem sa ne consideram fiecare dintre noi un uzzi sau tataee
  acu nici sa fi cocalar si sa vi cu 2 versuri (gen fer de la caransebes) si sa fi rapper!
  Respect Mafia si succes in continuare..
 • Intrebarea nr 38 (Sâmbătă, 19 iunie 2010, 18:56)

  cretzu [anonim]

  O singura intrebare am si eu pt trupa bug mafia, de ce nu colaborati cu cat mai multi tineri care se pricep in domeniul acesta ? ,stiu k vlad a colaborat cu jerryco dar eu cred k mai sunt si la altii la fel de buni sau chiar mai buni, si ma refer sa le dati o rampa de lansare tinand cont k voi acum sunteti printre cei mai grei in domeniu.
 • el (Duminică, 20 iunie 2010, 19:17)

  daa [anonim]

  cate intrebari penibile vad aici, unii oameni n au nicio treaba cu fenomenu si se apuca sa intrebe lucruri stiute de ani de zile, sunteti chiar penibili unii din voi
 • despre voi b.u.g mafia... (Miercuri, 23 iunie 2010, 18:29)

  hay vlad [anonim]

  ciao vlad vreau sa va felicit pentru ultimele mell scoase.l.. si ash vrea sa vad intreb aveti cv planuri in lupeni..saú hunedoara,...? deva cv..? treaba cu intrebarile si raspunsurile ...este tare ..respect si sunteti tari baieti....stima si respect..'!!!
 • pentru tine (Sâmbătă, 21 august 2010, 22:38)

  wyorel007 [anonim]

  Salutare Tataee ,f tare ideea cu intrebarile si raspunsurile pe site,f buna revenire .Va ascult de cand aveam 13, acum am 13....chiar asteptam ceva nou de la voi si cum mi-am imaginat ati iesit cu ceva tare.Astept si viitoarele albume ..Intoteauna pentru totdeauna BUG MAFIA
 • fan al vostru (Duminică, 19 septembrie 2010, 18:22)

  nicolae [anonim]

  e adevarat ca o sa lansati anul acesta 2 albume?
  as dori sa stiu in ce luna,da se poate?mersii
  succes
 • cati ani ???? (Luni, 27 septembrie 2010, 22:12)

  luchiano [anonim]

  cati ani veti continua,dupa felul cum se comporta tara noastra..... veti ajunge la comerciale.....v_ati gandit vreodata sa reveniti la muzica voastra din anii 95-2000
 • yoo (Vineri, 15 octombrie 2010, 19:10)

  cretzuualin [anonim]

  respect pt bug......si multa bafta in noile proiecte.tataee? uzzy? caddy?......va iubesc de mic!!!
 • cei mai tari (Luni, 20 iunie 2011, 15:34)

  alex [anonim]

  Bug mafia tinetio tot asa sunteti cei mai tari...cea mai tare trupa de hip-hop....ascult zilnic muzica voastra mai astept si altele mai noi VA IUBESC
 • uzzy (Luni, 20 iunie 2011, 15:35)

  alex [anonim]

  Uzzy esti tare frate....mult mult respect:X


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by