Pentru a raspunde cererii mari la spectacolul Eric Clapton & Steven Winwood, organizatorii romani au fost puse in vanzare inca 2000 de tichete, la categoriile de pret 349, 293 si 179,2 lei, cu locuri amplasate in tribuna. Evenimentul va avea loc pe 11 iunie, pe stadionul Iolanda Balas Soter din Capitala.

Publicul si-a demonstrat interesul foarte mare pentru concertul Eric Clapton & Steve Winwood, cumparand bilete in ritm alert inca din momentul anuntarii evenimetului. Cel mai repede s-au epuizat biletele la categoriile de pret 179,2 si 293, cu locuri pe gazon.

Tribunele de pe Iolanda Balas Soter sunt in curs de renovare, dar, pentru ca cererea publicului continua, tribunele vor fi deschise si amenajate, special pentru acest concert.

Planul locului unde se va desfasura evenimentul poate fi consultat pe www.eventim.ro, unde locurile pot fi alese direct pe schita stadionului.

Reteaua Eventim are ca parteneri magazinele Germanos, Vodafone, Orange, librariile Humanitas si Carturesti. Biletete pot fi achizitionate din toate punctele Retelei si de pe site-ul www.eventim.ro.

Prieteni vechi si fosti colegi de trupa, Eric Clapton si Steve Winwood si-au reunit fortele in cadrul turneului Eric Clapton & Steve Winwood Live, pe parcursul caruia cei doi mari artisti si-au propus sa recreeze "romantismul si frumusetea muzicii de altadata”, interpretand atat compozitii proprii, cat si melodii semnate de artisti legendari, ca Jimi Hendrix.

In cei peste 40 de ani de cariera, Eric Clapton a primit numeroase premii, fiind singurul artist care a fost inclus de trei ori in faimosul Rock & Roll Hall of Fame (in calitate de membru al Yardbirds, Cream si ca artist solo).

De-a lungul carierei, Clapton a vandut peste 42 de milioane de albume, care i-au adus 18 premii Grammy si peste 80 de discuri de aur, platina si diamant.

Eric Clapton & Steve Winwood Live in Romania este un eveniment prezentat de East European Concert si Marcel Avram, prin asociere cu D&D East Entertainment.