"Ne vom intoarce in Bucuresti in data de 25 iunie, ne-am simtit minunat ultima oara cand am fost in Romania si speram sa va revedem pe toti acolo!", a spus Karl Logan (Manowar), intr-un mesaj special pentru fanii din Romania. Trupa va concerta in Romania pentru a doua oara, pe 25 iunie, cadrul Sonisphere Festival.

Manowar, cel mai zgomotos grup de heavy metal din lume, va urca pe scena Tuborg Green Fest presented by Sonishpere Festival in seara zilei de 25 iunie, in prima zi de festival. In aceeasi zi va mai concerta trupa Volbeat.

Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival se desfasoara in perioada 25 - 27 iunie, la Romexpo Bucuresti.

Line-up festivalului include nume ca Metallica, Rammstein, Manowar, Slayer, Megadeth, Alice in Chains, Anthrax, Volbeat, Stone Sour.

Biletele se distribuie exclusiv prin Reteaua Eventim.ro in magazinele Germanos, Vodafone, Orange, librariile Carturesti şi Humanitas.Vanzarea online se face prin site-ul www.eventim.ro.

Tuborg Green Fest 2010 presented by Sonisphere Festival este un eveniment organizat de East European Concert si Marcel Avram, in asociere cu D&D East Entertainment.